Afbeelding
Foto: Wil van Balen
Kom shoppen in Nieuw-Helvoet

Spirituele activiteiten bij De BoeddhaBoom in het GezondheidsCentrum

Actueel 1.623 keer gelezen

De winkel van De BoeddhaBoom is verdwenen van de Rijksstraatweg, maar de activiteiten blijven doorgaan. Het GezondheidsCentrum Nieuw Helvoet heeft De BoeddhaBoom en haar bezoekers verwelkomt in de zalen. Er staan weer allerlei mooie, ontroerende, vrolijke en bijzondere spirituele evenementen op de agenda die kun je raadplegen op de site: www.DeBoeddhaBoom.nl.

Er staat weer heel veel op de agenda de komende tijd: wekelijks is Gerard van Seventer er op vrijdagavond met workshops over oliën, op 23 februari kun je een familieopstellingen laten doen, en zondag de 24e is er een Stargate Experience. Op 28 februari kun je een heerlijk klankbad ondergaan. Op zondag 3 maart houdt De BoeddhaBoom een verkoopdag van 11 uur tot 16 uur, en op 17 april is Myrthe Bruinzeel er weer voor een avond demonstratie mediumschap.

En natuurlijk kun je Miranda van der Beek regelmatig in het Centrum vinden met haar bijzondere avonden voor Cosmic Healing! Samantha Hartenveld van de BoeddhaBoom werkt graag samen met andere ondernemers en pakt het liefst alles aan wat haar en anderen bezinning en spiritualiteit brengt.

Nieuwsgierig geworden? Kijk op de site van De BoeddhaBoom!
Het GezondheidsCentrum vind je aan de Hoonaartstraat 72 in Hellevoetsluis. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant