Afbeelding
Uw Lokale Ondernemer

Leo van den Berg Keukens

Actueel 1.225 keer gelezen

Kies kwaliteit, kies Leo van den Berg Keukens

Hellevoetsluis - Een mooie nieuwe keuken voor iedere portemonnee. Of een vakkundige restyling van je 'oude' keuken. Hoogwaardige keukenapparatuur en witgoed, of leuke cadeaus; er zijn volop redenen om bij Leo van den Berg Keukens binnen te lopen!

Leo van den Berg is een bekende verschijning in Hellevoetsluis en omstreken. Hij heeft, samen met zijn vrouw, in de afgelopen veertig jaar letterlijk vanuit een garagebox een keukenzaak opgebouwd met een goede naam en regionale uitstraling. De tweede generatie, hun zonen Bres en Stony, zijn ook actief in de zaak, maar ook Leo zelf is nog steeds dagelijks op pad voor zijn klanten. Hij begon als witgoedmonteur en stapte 22 jaar geleden in de keukens. "Inmiddels is dat de grootste tak van ons bedrijf geworden", vertelt Stony. "In onze showroom aan de Nijverheidsweg hebben we wel dertig verschillende keukens staan. Volop mogelijkheden om inspiratie op te doen! Wij voeren het Duitse merk Rotpunkt en het Franse merk Schmidt. Designkeukens voor iedere portemonnee, maar allemaal van prima kwaliteit." Wat door de jaren heen ook veranderd is, is de keukenapparatuur. "Er is meer mogelijk en het wordt allemaal steeds hoogwaardiger. Inmiddels is de nieuwste apparatuur zelfs voorzien van bijvoorbeeld wifi, waarmee de onderhoudsservice én het gebruiksgemak worden vergroot. Wij hebben veel A-merken als Neff, Bosch, Pelgrim en Atag, maar je vindt bij ons ook budgetmerken als Inventum. Ook hierin bieden we dus een breed scala aan prijzen."

Altijd dichtbij
Een prima prijs-kwaliteitverhouding is een van de 'tien redenen om voor Leo van den Berg Keukens te kiezen', net als de scherpe prijzen. Bovenal is Leo van den Berg Keukens een lokale ondernemer die dichtbij, bereikbaar en vooral benaderbaar is. "En we streven naar maximale transparantie", benadrukt Stony. Bij ons geen onduidelijkheid over de prijs en al helemaal geen druk op de ketel. Wij werken rustig en met respect voor u als klant. Dat betekent dat onze service vrijblijvend begint: we komen gratis inmeten op locatie en geven vrijblijvend advies. Vervolgens maken we een 3d-tekening waardoor u echt een goed beeld krijgt van hoe het wordt. U krijgt bedenktijd, want onze prijs stáát. En als u vervolgens op de offerte ingaat betaalt u pas als we ook daadwerkelijk aan de slag gaan. We werken met eigen monteurs en installateurs en die gaan pas weg als alles tiptop geregeld is. Wij regelen desgewenst alles wat er bij komt kijken, ook elektra, stuc-, tegel of loodgieterswerk."

Leo van den Berg keukens is ook het enige bedrijf in de omgeving die service aan defecte inbouwapparatuur of aan witgoed kan leveren. "En mocht de monteur constateren dat reparatie eigenlijk te duur wordt, en u koopt bij ons nieuwe apparatuur, dan vervallen de kosten van de monteur." Eveneens uniek in de regio is het feit dat u bij Leo van den Berg Keukens niet alleen terecht kunt voor een nieuwe keuken, maar dat zij desgewenst ook uw oude keuken restylen, bijvoorbeeld als een onderdeel van de keuken niet meer goed is, maar u verder nog prima tevreden bent met uw keuken. "Restyling heb je op drie niveaus", legt Stony uit: "De kastdeurtjes, het werkblad of de apparatuur. Onze ervaring is dat als je de helft of minder van je keuken wilt aanpassen, restylen aantrekkelijker is dan een hele nieuwe keuken." En zo'n restyling is natuurlijk ook een goed idee als u uw huis wilt verkopen. Een mooie keuken verhoogt de verkoopwaarde van uw huis."

60 procent
Wat niet veranderd is in al die jaren: Leo van den Berg Keukens is nog steeds een vertrouwd adres voor het kopen van uw witgoed. "Wij verkopen bij elkaar ongeveer 60 procent van de benodigde artikelen in uw huishouden", rekent Stony voor. Een wasmachine, een koelkast een Jura koffiemachine, zelfs de overheerlijke Italiaanse koffiebonen daarvoor, Leo van den Berg heeft het. "Bovendien hebben we ook een groot assortiment aan kook- en cadeauartikelen in onze keukenwinkel 'De Garde'. Van peper- en zoutmolens tot mixers en van een kookboek tot een slowcooker. Je vindt bij ons merken als KitchenAid, Le creuset, Magimix, Peugeot en Jura. 'De Garde' is een shop-in-shop in de showroom aan de Nijverheidsweg 17, en dat is naast leuk ook gewoon handig: "als je bijvoorbeeld een inductieplaat koopt heb je daar weer speciale pannen voor nodig. Wel zo praktisch dat je die dan ook meteen aan kunt schaffen." Kortom, zelfs als je geen keuken nodig hebt loont het de moeite om eens bij Leo van den Berg Keukens binnen te lopen. "Over een poosje komen de feestdagen er weer aan. Hèt moment voor culinair genot en niet te vergeten, leuke cadeaus", adviseert Stony. Daarnaast komt elk jaar vóór de feestdagen (9 november) een professionele messenslijper bij ons om het bestek, koksmessen en/of scharen voor klanten weer vlijmscherp te maken!

De tien redenen om voor Leo van den Berg keukens te kiezen nog even op een rijtje: de juiste prijs en kwaliteitsverhouding, een scherpe prijs, geen druk, veel keus en diversiteit(60 procent, weet u nog?) , de mogelijkheid tot restylen van uw oude keuken, volop inspiratie voor een nieuwe, met daarbij uitstekende service waardoor u zonder zorg kunt kopen. En niet te vergeten: Leo van den Berg Keukens is al veertig jaar altijd dichtbij!

Leo van den Berg Keukens
Nijverheidsweg 17
3225 LL Hellevoetsluis
0181-322 269
http://www.leovandenberg.nl

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant