Afbeelding
Uw Lokale Ondernemer

Vakgarage Wolters

Actueel 1.635 keer gelezen

Klanten kunnen altijd langskomen bij ons

Oudenhoorn - Peter Wolters van Vakgarage Wolters maakt zich geen zorgen over de toekomst. Zijn vader en moeder werken nog steeds mee in de zaak die naast zijn voormalig ouderlijk huis ligt. Zijn vader zwaait de scepter over het schadebedrijf en kijkt elke dag met een kritische blik of het omvangrijke bedrijf er wel netjes bij ligt: "Hij ruimt zelfs op voordat ik de kans krijg", lacht Peter die met recht trots is op wat hij en zijn familie hebben opgebouwd.

"Met acht medewerkers zijn we elke dag, zes dagen per week in touw om het schadebedrijf, de garage, de showroom, maar ook de wasstraat te runnen. Neem Kees, Kees van 't Hof, die is alweer veertig jaar in dienst, die was er al toen ik er nog niet eens was", lacht de 38-jarige Peter Wolters die uitlegt wat service voor hem betekent.

Service, altijd
"Klanten kunnen altijd langskomen, voor een lampje, het controleren van olie, koel- of ruitensproeiervloeistof, geen probleem, desnoods doe ik het zelf even, per slot van rekening ben ik zelf ook eerste monteur, zo ben ik begonnen hier. En dat blijft kriebelen, zo zoek ik op welke automerken terugkerende mankementen vertonen, dan zijn we hier beter voorbereid als we een auto voor een onderhoudsbeurt krijgen, dan kijken we net even verder. Dat vind ik belangrijk, net dat beetje extra doen voor onze klanten", aldus Peter Wolters

Lease, schade en showroom
Vakgarage Wolters is sterk op het gebied van het onderhouden van alle soorten auto's, leaseauto's of in particulier bezit.  Steeds meer bedrijven en particulieren weten hen te vinden in het schitterende landschap van Oudenhoorn, en dat geldt ook voor de verzekeringsmaatschappijen. Het schadebedrijf van Wolters is aangesloten bij de FOCWA, het keurmerk voor schadebedrijven wat de BOVAG is voor onderhoudsbedrijven. Zo heeft Vakgarage Wolters het beste van het beste in eigen huis: "Dat zie je zelfs aan onze mooie wasstraten, daar komen echt mensen die zuinig zijn op hun auto. En natuurlijk heeft onze showroom waar we gemiddeld zo'n 55 auto's hebben staan ook een grote aantrekkingskracht.

Onze bedrijfsonderdelen versterken elkaar, als je even moet wachten ga je rondlopen in de showroom en hebben we je schade goed hersteld kom je ook weer terug voor onderhoud of een andere auto. Voor elk wat wils, van onderhoud aan oldtimers tot campers, paardentrailers, bedrijfsauto's of personenwagens, lease of particulier. Zeg het maar, we doen alles", lacht Peter Wolters.

Vakgarage Wolters
Molendijk 44
3227 CC Oudenhoorn
0181-469946
http://www.vakgaragewolters.nl
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant