Tivoli Theater sluit deuren tijdelijk | GrootHellevoet.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groothellevoet.nl
Vertrouwde huiselijke bioscoop in een nieuw jasje
Vertrouwde huiselijke bioscoop in een nieuw jasje (Foto: HDK Architecten)

Tivoli Theater sluit deuren tijdelijk

  •   1022 keer gelezen   Actueel

Op tien september sluit Tivoli Theater haar deuren voor maar liefst vijf weken. "Wij zullen 19 oktober de deuren van onze vernieuwde bioscoop weer kunnen openen. Tijdens de herfstvakantie kan iedereen weer genieten van leuke films in hun vertrouwde bios."

Het straatbeeld van de Rijksstraatweg zal compleet veranderen door de verbouwing van Tivoli Theater. Aan de voorzijde zullen twee glazen wanden het pand een nieuwe moderne uitstraling geven.

Modern en toch knus
"Het was een lastige beslissing om te gaan verbouwen. We moeten nu echt vijf weken dicht om alles in een keer goed aan te kunnen pakken en dat is natuurlijk wel pittig", vertelt Hélène van der Veer. "Het knusse, huiselijke gevoel willen we wel behouden voor onze klanten, daar staan we om bekend, maar dat allemaal wel in een moderner jasje."

Metamorfose
"Onze plannen om te gaan verbouwen zijn eigenlijk begonnen omdat we de damestoiletten wilden uitbreiden en de voordeur verplaatsen. Uiteindelijk is dit uitgemond in een complete verbouwing; het wordt een volledige metamorfose."

Gezellig napraten
De bioscoop krijgt een nieuwe prachtige bar op de begane grond. De bovenverdieping wordt uitgebreid met een aantal zitjes waar bezoekers van te voren kunnen afspreken of gezellig napraten. Ook de toiletten worden vernieuwd en de damestoiletten worden zelfs uitgebreid. Alles wordt weer fris, modern en compleet vernieuwd."

90 jaar
In 1984 is de bioscoop voor het laatst grondig verbouwd, dus hoogste tijd voor een metamorfose na 90 jaar entertainment voor het Hellevoetse publiek. Hélène bestiert samen met Hans en hun zoon Joeri de bioscoop van Hellevoetsluis. Hans: "We hebben met zijn drieën alle besluiten voor deze grondige verbouwing genomen. De werkzaamheden zijn de afgelopen maanden zoveel mogelijk om het bioscoopbezoek heen gepland. Het enige wat echt anders was, was dat de bezoekers door de andere ingang naar binnen moesten."

"We zijn deze zomer expres open gebleven om ons publiek toch naar de film te kunnen laten gaan in de vakantie, maar met het extreem warme weer van de afgelopen zomer was het echt stil. We kregen vooral bezoekers die de koelte kwamen opzoeken bij onze airco."

Mooi ontwerp
Firma De Bruijne verzorgt, met een ontwerp van HDK Architecten die ook het Cultuurhuis Nieuwe Veste, Restaurant Zoet of Zout en het prachtige pand van de firma Keijzerwaard in Oudenhoorn hebben ontworpen.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768100&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226264&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>