[Ondernemer van de Week] Klaassens Rijwielen | GrootHellevoet.nl
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo groothellevoet.nl
 'Wij hebben Sparta E-bike als proeffiets kom, probeer en geniet.'
'Wij hebben Sparta E-bike als proeffiets kom, probeer en geniet.'
Ondernemer van de Week

Klaassens Rijwielen

  •   783 keer gelezen   Actueel

Het fietsseizoen is weer begonnen. De tijd is aangebroken voor een rit op de sportieve toerfiets, de racefiets of crossen met een mountainbike. Het enige wat je er voor nodig hebt is een goede comfortabele fiets.

Bij Klaassen Rijwielen heeft u volop keuze uit A merken: Batavus, Sparta, Loekie en Merida. Een Sparta koopt u al van af €999,-. Sparta was ooit de grondlegger van het elektrisch fietsen met een elektromotor. Velen jaren later heeft ieder merk een ruime keuze in E-Bikes. Neem bijvoorbeeld de Sparta E-Bike met comfortabele achterwielaandrijving. Met deze fiets kun je optimaal genieten tijdens het fietsen. De achterwielmotor maakt het fietsen zeer makkelijk en is geluidsarm. Zo kunt u genieten van het fietsen en van de natuur om u heen.

Kilometers fietsplezier
Met een E-Bike geniet je van vele kilometers fietsplezier zo zie veel meer van de mooie omgeving op vakantie of tijdens het dagelijks gebruik. Vraag er naar in de winkel: u krijgt altijd deskundig advies.

Ook voor kinderfietsen
Maar ook voor alle andere type fietsen bent u bij Klaassens Rijwielen aan het juiste adres. Van stadsfiets tot racefiets tot mountainbike. Zo is er een ruim assortiment sportieve Merida fietsen; het merk dat ook tijdens de Tour de France werd gebruikt. En er is een leuk assortiment kleurrijke degelijke kinderfietsen van de merken Loeki en Merida voor alle jonge sportieve fietsers.

Smart E- Bike
Met de Smart E-Bikes is een nieuw tijdperk aangebroken. Deze slimme e-bike heeft een gps-verbinding die bijhoudt hoeveel kilometer u heeft gefietst, hoeveel calorieën u heeft verbrand, hoeveel CO2 u heeft uitgespaard en krijgt u tijdig een melding wanneer u de accu moet opladen. Uiteraard zijn alle Smart e-bikes voorzien van een track-and-tracemodule via gps. Fietsdieven maken zo geen schijn van kans meer.

Reparatie & Service
"Bij ons kunt u terecht voor alle reparaties en service. We plaatsen nieuwe accu's. We zijn heel flexibel, we snappen best dat het niet voor iedereen mogelijk is de fiets overdag op te halen. Daarom kan het ook op afspraak 's avonds. En hebben we een haal en breng service. Uiteraard is het mogelijk een proefritje te maken. "Wij hebben altijd interessante aanbiedingen en kortingen. Ook heeft Klaassens Rijwielen regelmatig occasions te koop. Voor onze E-Bike occasions hebben we wel een wachtlijst, dus heeft u interesse in een occasion laat u dan tijdig op de wachtlijst zetten. "

Sleutelservice
Klaassens Rijwielen heeft sinds enige tijd ook een sleutelservice. Of het nu gaat om huissleutels, schuursleutels, fietssleutels, kluissleutels, hangslotsleutels of kastsleutels. Wat voor sleutel u ook nodig heeft u bent hier aan het juiste adres. Ook voor gecertificeerde sleutels!

Openingstijden van de winkel en werkplaats
Dinsdag t/m vrijdag 13.00 tot 17.00uur
Zaterdag 08.30 tot 16.00 uur
Wij hebben geen koopavond, en reparaties uitsluitend op afspraak. Voor het maken van een afspraak belt u met onderstaand telefoonnummer.

Kijk op www.klaassensrijwielen.nl voor meer informatie.

Klaassens Rijwielen
Waterpoortstraat 22-24
0181-399030
06-53177044


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226262&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=9768100&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Poll

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226264&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=groothellevoet.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=322" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>