Omar's kledingreparatie, stomerij en tevens coupeur
Omar's kledingreparatie, stomerij en tevens coupeur

Omar's kledingreparatie & stomerij

Actueel 10.949 keer gelezen

Vorig jaar oktober opende Omar (49) zijn winkel in kledingreparatie op de Struytse Hoeck. De ondernemer uit Rotterdam-Zuid heeft zijn draai in Hellevoetsluis gevonden.

"Ik vind het ondernemen in Hellevoetsluis heel prettig. De mensen zijn aardig en het is hier gezellig. Ik hou van rustig, van het dorpse; een grote stad is eigenlijk niks voor mij. In Turkije woonde ik ook een kleine stad vlakbij Ankara", vertelt Omar.

De mensen hier zijn zo aardig. Een ouder echtpaar Tinie en Kees, zij stonden onlangs in Groot Hellevoet omdat zij 60 jaar getrouwd zijn, zet zich zelfs belangeloos in om Omar te helpen. "Als ze hier zijn geweest nemen zij altijd een paar flyers mee en delen die uit."

Twee rechterhanden
Op zijn 19e kwam Omar naar Nederland. Hij werkt als sinds zijn 13e jaar. Hij begon met handwerk en bewerkte leer en bont. Eenmaal in Nederland werkte hij jarenlang als vakkundig kleermaker. De laatste 13 jaar voordat hij zelfstandig ondernemer werd werkte hij bij Gentleman Mode in Oud-Beijerland. Het werk voor deze herenmodezaak werd te eentonig voor Omar. "Ik wilde meer en kan meer daarom ben ik mijn eigen zaak in Hellevoetsluis begonnen." Het gehele interieur voor de winkel maakte Omar zelf; een man met twee rechterhanden.

Vraag het Omar
"Ik hou zelf van stijlvol. Ik ben gek op classic kleding, mooi Italiaans kwaliteit design." Omar ontwerpt en maakt zelf tassen, riemen en kledingstukken van leer en andere materialen." U kunt bij Omar al uw kleding laten repareren; broek korter maken, rits laten repareren, jurk met voering innemen of uitleggen, rok korter of langer maken, de rits van een tas repareren of vervangen; het kan allemaal. Heeft u een ander reparatieverzoek vraag het gewoon aan Omar, hij heeft voor alles een oplossing.

Spoedopdracht mogelijk
Een kledingstuk is binnen twee dagen klaar om opgehaald te worden. Het is mogelijk om, in overleg, een spoedopdracht te laten uitvoeren. "Soms komen mensen van ver naar mijn winkel. Terwijl zij op het winkelcentrum gaan shoppen kan ik hun spoedopdracht uitvoeren."

Meedenken met de klant
"De kwaliteit die ik lever is de korting die ik geef. Ik vind het belangrijk altijd kwaliteit te leveren. Dit werk is voor mij meer dan een hobby; ik doe dit met liefde en passie. Ik let op kleur en snit. Ik kijk goed of het passend is bij de persoon. Ik denk echt mee met mijn klanten. Soms komt een klant met een vraag om iets te vermaken waarvan ik weet dat het mooier kan dat leg ik dan uit." En bent u toch niet tevreden met het resultaat dan vermaakt Omar uw kledingstuk de tweede keer gratis.

Maken of vermaken
Omar kan alles voor u (nieuw) maken of vermaken. Jurken, jassen, bont, leer, colberts, alle kledingstukken zijn in goede handen bij Omar. Daarnaast kunt u terecht voor het stofferen of repareren de bekleding van onder meer stoelen, hocker en zelfs het zadel van een motor.

Meer informatie kijk op de facebookpagina: Omar S Kleding Reparatie

Openingstijden
Van maandag tot zaterdag
8.30 uur tot 17.30 uur

Omar's Kledingreparatie, Coupeur en Stomerij
Struytse Hoeck 9
06 435 595 74

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant