Afbeelding
Foto: Carola van de Loosdrecht

OHVV koerst af op degradatie

Sport 513 keer gelezen

Oudenhoorn - OHVV is er na de nederlagen tegen de koplopers WCR, Zinkwegse Boys en ’s Gravendeel (1-0 gestaakt) niet in geslaagd om het tij tegen Zwartewaal te doen keren. De Oudenhoornaars verloren aan de Eeweg kansloos met 0-4 (0-0). Het zal nog een hele toer worden om de vierde klasse te overleven.

‘’We hadden het in de eerste helft nog aardig onder controle, maar begonnen door ziektes en blessures zonder wissel op de bank’’, gaf de geplaagde trainer Peter Marcel Nauta hiermee aan dat hij nauwelijks een elftal kan samenstellen. ‘’We hebben mensen en kwaliteit tekort. Naast de blessures van diverse spelers is nu ook Bjorn van Zon gestopt vanwege medische problemen. De kelk is kennelijk nog steeds niet leeg. Stony van den Berg is nog snel naar de voetbal gekomen, de nog steeds niet geheel fitte Ferani van Vugt was bereid te starten en in de tweede helft kwam Jeroen Breestraat hem vervangen. Jeroen is vanwege een blessure zelf ook ruim vier maanden uit de roulatie geweest. We moeten momenteel reëel en blij mogen zijn als we een pd-plaats halen. Voor de rest niets. Dit is heel frustrerend. We waren in de eerste helft gelijkwaardig, maar scoren niet. We hebben één echte spits (Jonathan Francesca, DR). Het zal nu een kwestie worden om de boel bij elkaar te rapen om zaterdag de ene helft tegen ’s-Gravendeel uit te spelen. Dan hebben we er weer mensen bij. Buiten ’s-Gravendeel spelen we cruciale wedstrijden tegen GHVV en Abbenbroek. Deze twee wedstijden zullen we zes punten moeten opleveren om op een pd-plaats te komen. Verliezen we van GHVV, dan wordt het gat zes punten en dan wordt het een heidens karwei om rechtstreekse degradatie te voorkomen.’’

OHVV: Roy de Ruiter; Tobias Smith (60. Jerreld Paskald), Bryan van der Laan, Joshua Stout, Wesley Lam; Dylan van de Loosdrecht, Ferani van Vugt (75. Jeroen Breestraat), Thomas van Dort; Xander le Pair (60. Stony van den Berg), Jonathan Francesca, Shi-Fa Steehouder.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant