Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Pom’s Paradise gaat verhuizen!

Algemeen 3.809 keer gelezen

Hellevoetsluis - Dierenspeciaalzaak Pom’s Paradise verwelkomt binnenkort klanten op haar nieuwe locatie op Rijksstraatweg 54, naast de Passage.

Eigenaresse Birgit Broekhuizen straalt van enthousiasme: “Het is zo bijzonder dat we deze kans krijgen. Al geruime tijd liep ik tegen de beperkingen van onze huidige locatie aan. Met veel plezier hebben we zestien jaar lang onze winkel aan de Hoonaartstraat gerund, maar de ruimte schoot tekort voor ons groeiende assortiment en de wensen van onze klanten.

Het nieuwe pand, dat twee keer zo groot is als onze huidige winkel, biedt ons de mogelijkheid om een ware beleving te creëren. We streven ernaar om tegen 31 mei onze deuren te openen en onze klanten te verwelkomen in een dierenwinkel met een nog leukere sfeer dan onze huidige locatie. Vanaf 1 mei gaan we aan de slag om alles klaar te maken voor deze spannende verhuizing. Met meer ruimte kunnen we ons assortiment beter presenteren en nog meer dierenliefhebbers verwelkomen in onze vernieuwde winkel.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant