Nu ook paspoorten aan huis bezorgd
Nu ook paspoorten aan huis bezorgd

Hellevoetsluis bezorgt paspoort aan huis

Actueel 1.286 keer gelezen

Inwoners in de gemeente Hellevoetsluis hoeven voor het ophalen van een nieuw paspoort of een identiteitskaart niet langer de deur uit. Sinds half februari kunnen zij die laten bezorgen waar of wanneer het hun uitkomt. De gemeente heeft hiervoor een contract afgesloten met de bezorgdienst AMP Groep. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het veilig afgeven van waardevolle documenten.

Wethouder Margriet den Brok: "tot nu toe moesten inwoners voor een nieuw paspoort of een identiteitskaart altijd twee keer naar het gemeentehuis. Vrijwel wekelijks kregen we de vraag of dit niet anders kon; of het niet mogelijk was om het paspoort thuis of op het werk te bezorgen.

Niet Gratis
Bij het aanvragen van een paspoort of een identiteitskaart kunnen inwoners kiezen voor ophalen of bezorgen. Kiezen zij voor bezorgen, dan wordt er naast de kosten voor het paspoort € 4,95 berekend voor de bezorging. Zodra het nieuwe document klaar is, stuurt bezorgbedrijf AMP Groep een bericht en kan een bezorgafspraak worden gemaakt. Dit kan online of telefonisch.
Bezorgdienst AMP Groep bezorgt het paspoort op iedere locatie in Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Bezorgen kan ook in de avond of in het weekend.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant