Afbeelding

HC Voorne na nederlaag staartploeg

Actueel 219 keer gelezen

Alphen aan den Rijn- De hockeyers van HC Voorne hebben de staartwedstrijd in de tweede klasse B tegen Alphen met 3-1 (2-1) verloren. De Hellevoeters dragen samen met Woerden de rode lantaarn.

'We hebben gewoon een teleurstellende wedstrijd gespeeld. Vorige week tegen Woerden waren we gebrand om de wedstrijd te willen winnen en tegen Alphen zijn we veel te slap begonnen. Het frustrerende vind ik dat ik tijdens de rust merkte dat het geloof ontbrak om de wedstrijd te doen kantelen en dat terwijl we slechts met 2-1 achter stonden. Deze week roepen we de mensen blij elkaar met als insteek de koppies de zelfde kant uit te laten wijzen, het liefst naar omhoog. Het zelfvertrouwen op vijzelen. Om dat terug te winnen zou een overwinning welkom zijn', aldus coach Michel Wijnbelt. Dyon van den Berg scoorde voor de HC na een halfuur spelen tegen. De HC speelt aanstaande zondag aan de Boerseweg tegen De IJssel.
HC Voorne: Arian Akbari; Coen Weeke, Joost van Gorssel, Jeroen van Duijvenbode; Lucas Waardenberg, Dyon van den Berg; Maarten Troost, Robert Felling, Stan Levels; Rick Croes, Damian de Koster. Tim Schlink, Ian van den Doolen en Menno Immink.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant