Afbeelding
Foto: Matthieu van Dongen

FC Vlotbrug en OFB vermaken het publiek

Sport 532 keer gelezen

Ooltgensplaat- FC Vlotbrug heeft de voorlaatste competitiewedstrijd in de Vijfde klasse D in Ooltgensplaat tegen OFB met 3-2 (1-1) verloren.

‘’We hebben helaas verloren, maar het was een gelijk opgaande wedstrijd, zeker qua kansen, want als het 10-10 had geworden dan zou het voor deze wedstrijd een normale uitslag zijn geweest’’, gaf trainer Alex Gerrits hiermee aan dat het voor het publiek een vermakelijke partij voetbal is geweest. Beide ploegen gingen volop voor de winst. OFB had met een periodetitel in zicht grote belangen om ervoor te strijden en FC Vlotbrug wil eveneens voor de overwinning knokken. Clint van de Veerdonck opende in zijn allerlaatste wedstrijd in de hoofdmacht van FC Vlotbrug de score door een voorzet van Raydell Apostel binnen te schieten: 0-1. De club uit Oostflakkee kwam nog voor rust langszij. Vlak na rust kwam OFB op voorsprong, maar even later kopte Mitchell de Zeeuw een vrije trap van Simeon Seghers tegen het garen: 2-2. Vijf minuten voor tijd nam OFB de leiding: 3-2. Fernando Winata en Danny Browne kregen in de extra tijd nog kansen op de gelijkmaker, maar het geluk was niet aan hen besteed.

‘’Iedereen was ontzettend gedreven en heeft hard gestreden. Wat dat betreft allemaal positief. Jammer dat het nulpunten heeft opgeleverd.’’ In het clubhuis van de FC werd er afscheid genomen van Bram Scheringa en Clint van de Veerdonk, die beiden hebben besloten om met selectievoetbal te stoppen. ‘’FC Vlotbrug is aan het bouwen aan een nieuw team en dat ziet er voor volgend seizoen ook positief uit’’, aldus Alex Gerrits. FC Vlotbrug sluit aanstaande zaterdag op De Kooistee het seizoen af tegen kampioen GOZ. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

FC Vlotbrug: William Roos; Ryan Doerga (80. Fernando Winata), Bram Scheringa, Mitchell de Zeeuw, Lenny Schults (55. Sven Labree); Inan Yok, Jordy Henderickx: Simeon Seghers (80. Roberto Winata); Raydell Apostel, Clint van de Veerdonk (65. Attida Hwenga), Danny Browne.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

!

Uit de krant