Afbeelding
Foto: 't Capproen

’t Capproen behaalt eerste overwinning

Sport 453 keer gelezen


Etten-Leur- ’t Capproen heeft na nederlagen tegen de koplopers DSO (9-14) en Keep Fit ’70 (17-9) de eerste overwinning behaald tegen Focus. De Hellevoetse korfbalequipe schoot in de staartwedstrijd in de Derde klasse K met 9-24 (3-15) uit haar slof.

‘’We moesten deze wedstrijd op voorhand winnen, maar de manier waarop we hebben gewonnen heeft het team en iedereen er omheen goed gedaan’’, stelde de opgeluchte coach John Groenemeijer. ‘’We hebben in de voorgaande wedstrijden niet onaardig gespeeld, maar ondanks de kansen kwamen we moeizaam tot scoren. We hebben het tegen Focus verdedigend goed gedaan en aanvallend met lef gespeeld en de kansen benut. Kortom, ik ben verrast door de overtuiging waarmee we hebben gespeeld.’’ ‘’Het gaat natuurlijk in je kop zitten als het niet lukt. Er wordt keihard getraind en dan wil je ook resultaat zien. Het is ook belangrijk om in het team dat er staat te blijven geloven. We zijn ook tegen Korbatjo niet kansloos.’’ Roy Vermaat maakte bij ’t Capproen zijn rentree. ’t Capproen speelt zaterdag in De Eendr8 om 14.35 uur tegen het nog ongeslagen Korbatjo.

‘t Capproen: Richard van Marion (5 keer, Nik Stolk 3 keer), Freek Sjouw (45. Roy Vermaat 1 keer), Brittany de Kruif (3 keer, 50. Jente Dersjant), Dianne Kuiper (2 keer); Yentl van der Perk (2 keer), Sanne Hoogendoorn (3 keer), Roan Jongejan (4 keer), Mark Kuiper (1 keer).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant