Afbeelding
Foto: Helius

Helius (vr) ten onder tegen Northa

Sport 244 keer gelezen


Hellevoetsluis- De handbalsters van Helius hebben de staartwedstrijd in de ZW-ZH klasse 2 tegen het nog puntloze Northa met 16-20 (9-12) verloren. De Hellevoetsen delen nu de laatste plaats met de club uit Noordwijkerhout.

‘’De eerste helft ging nog wel gelijk op, maar het was voornamelijk vechten tegen onszelf’’, stelde coach Frank van Leeuwen. ‘’Northa had één schutter waar we verdedigend niet alert op reageerde. Ons spel werd in het verloop van de wedstrijd steeds minder. De ruststand van 9-12 was op zich nog te overzien. Ik heb tijdens de pauze gezegd er volop voor te gaan, maar we kwamen gewoon niet in ons spel. Naast de drie gemiste stipballen schoten we teveel op paal en lat en op de keepster. Het wil momenteel niet lukken, de meiden zitten daar ook mee. De oorzaak is moeilijk te vinden. De meiden willen wel, maar het komt er momenteel niet uit. Een overwinning is nodig om er bovenop te komen.’’ Helius speelt zaterdagavond in Voorhout tegen Foreholte 4.

Helius: Melissa Groenendijk; Lotte Nap (2 keer), Demi de Boer (4 keer), Mila Went (2 keer), Danielle Bekkers, Finette Harinck (4 keer), Julia van der Plas (1 keer), Quinty Roskam, Eva van Leeuwen (1 keer), Nienke Koppelaar (2 keer).

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant