Afbeelding
Foto: Dave Gaal

Hellevoetsluis neemt tegen Serooskerke revanche op zichzelf

Sport 511 keer gelezen


Hellevoetsluis- Hellevoetsluis heeft de forse nederlaag tegen Heinenoord met een klinkende 5-2 (4-1) overwinning tegen het Zeeuwse Serooskerke weggepoetst. De Hellevoeters bezetten de gedeelde vierde plaats in de Tweede klasse E.

‘’We hebben in een leuke, vermakelijke eerste helft een flinke slag geslagen, maar in de tweede helft hebben we ons tekort gedaan’’, doelde trainer Mark van Os dat zijn manschappen zich na de 4-1 voorsprong bij rust verzuimd hebben om Serooskerke in het tweede deel een vernederende nederlaag toe te dienen dan de 5-2, die uiteindelijk op het scorebord prijkte. Hellevoetsluis bestookte vanaf de aftrap met goed ogende aanvallen het doel van Serooskerke, maar waar de thuisclub de kansen liet liggen, daar sloegen de Zeeuwen met de eerste kans halverwege de eerste helft genadeloos toe: 0-1. Hellevoetsluis antwoordde een minuut later via Jeffrey Burger, die een prima aanval afrondde met de gelijkmaker: 1-1. Jeffrey Burger boog drie minuten later de achterstand zelf om in een 2-1 voorsprong. Bethslot Woldeamanuel promoveerde een prima aangever van de goed spelende Nick Koopal met een voltreffer: 3-1. Richard Zebregs bepaalde uit een goed lopende aanval via Brian Poelman en Bethslot Woldeamanuel de ruststand op 4-1. Hellevoetsluis leek in de tweede helft af te stevenen op een grote overwinning, maar nadat een mislukt afstandsschot van de Zeeuwen via een Hellevoeter alsnog achter de verbouwereerde doelman Dyron Bijl in het doel was verdwenen, schoot Nick Koopal pas enkele minuten voor tijd een geoliede aanval via Nathy el Kazadi en Bethslot Woldeamanuel tegen het garen: 5-2. ‘’We hebben een goede wedstrijd gespeeld, namen in de eerste helft afstand, maar we vergaten ons te belonen met een overwinning in de dubbele cijfers.’’ De equipe van Mark van Os speelt zaterdag om 15.00 uur op het Sportpark Historyland tegen het nog ongeslagen Walcheren.
Hellevoetsluis: Dyron Bijl; Nathy el Kazadi, Tijs van den Heuvel, Timo Verheij, Onur Furuncu (55. Thomas Melching); Richard Zebregs; Bethslot Woldeamanuel, Brian Poelman (76. Micha van Kempen), Brendon Jansen (55. Tim van der Lijn); Jeffrey Burger (70. Vincent Mast), Nick Koopal.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant