Afbeelding
Foto: Carola van de Loosdrecht

OHVV speelt met SCO ‘63

Sport 574 keer gelezen

Oudenhoorn- OHVV heeft de misstap tegen Rockanje met een 4-1 (1-1) overwinning in de derby tegen SCO ’63 uit Spijkenisse weer goed gemaakt. De Oudenhoornaars bezetten in de Vierde klasse F de gedeelde vijfde plaats.

‘’We waren qua intensiteit veel beter dan vorige week tegen Rockanje’’, stelde trainer Peter Marcel Nauta. ‘’We waren ook veel sterker, soms wel eens te onstuimig.’’ Het moet de trainer van OHVV goed hebben gedaan hoe zijn elftal de wedstrijd is ingegaan. Nadat Bryan van der Laan geheel vrij had overgeschoten, kwam de thuisclub vanuit het niets op een 0-1 achterstand te staan. Doch Jonathan Francesca schoot zijn ploeg uit een pass van Bryan van der Laan op slag van rust naar een 1-1 theestand. De tweede helft was nog maar enkele minuten oud of Shi-Fa Steehouder knalde een afgeslagen bal tegen de touwen: 2-1. OHVV was tegen een vermoeid ogend SCO ’63 heer en meester. Nadat Bryan van der Laan een strafschop had benut (3-1), joeg Dylan van de Loosdrecht een aangever van Shi-Fa Steehouder binnen: 4-1. ‘’We hadden in het laatste kwartier moeten doordouwen. We speelden wel goed positiespel, maar we waren in de diepte niet doortastend genoeg. Het was al met al een goede overwinning.’’ Bij OHVV maakte de 38-jarige Jerrel Paskald zijn opwachting. OHVV speelt zaterdag op het sportpark Eeweg tegen WCR.

OHVV: Roy de Ruiter; Jeroen Breestraat, Jerrel Paskald, Bjorn van Zon, Dylan van de Loosdrecht; Jim Baks, Mark van der Meijden (75. Joshua Stout); Bryan van der Laan; Jonathan Francesca, Shi-Fa Steehouder (75. Tobias Smith), Shi-Fa Steehouder, Xander le Pair (60. Thomas van Dort).


Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant