Afbeelding
Foto: Wilko Smit

Hellevoet Athletics ziet Orioles kampioen worden

Sport 896 keer gelezen

Hellevoetsluis- De honkballers van Hellevoet Athletics hebben het op De Fazant niet kunnen bolwerken tegen Orioles. De Schiedammers werden zelfs kampioen met een 3-10 overwinning.

‘’We hebben een attractieve pot honkbal gespeeld, waarin Orioles zoals verwacht het sterkste team heeft van de afdeling’’, erkende coach Arthur Moree de nederlaag tegen de kampioen. We kwamen bij 0-4 nog knap terug tot 3-4. Het verschil was vervolgens dat Orioles de ballen door onze verdediging prikte en wij de ballen sloegen, die door hen verwerkt konden worden. Wij hebben met Finn, Darryl en Robbie knappe honkslagen gezien, maar konden het verschil niet maken. Met nog twee uitwedstrijden (Storks zaterdag in Den Haag en Royals zondag in Boxmeer, DR) te gaan zal een hogere klassering niet meer aan de orde zijn, iets wat, in tegenstelling tot aan het begin van het seizoen, niet meer het belangrijkste doel is. De speurtocht naar een sponsor zal onderdeel gaan uitmaken van de plannen, cruciaal om een stap voorwaarts te maken’’, aldus Arthur Moree.

Boxscore                    : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.
Orioles                          : 1, 2, 0, 0, 1, 1, 3, 2, 0 = 10.
Hellevoet Athletics     : 0, 0, 0, 2, 0, 0, 0, 0, 1, = 03.
Werpcijfers HA: Kevin Koster 8,7,1,2. Robbie Scheek 1,4,3,0.
Slaggemiddelde: Darryl Damen, Finn Moree en Robbie Scheek allen 2 uit 4 (0.500).
Line-up HA: Jens Moree (2), René Koelink (4), Darryl Damen (9), Finn Moree (5), Robbie Scheek (8), Jeroen Smit (6), Jelle Beek (3), Toine Heemskerk (7), Arthur Moree (DH), Kevin Koster (1). Montiano Blom.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant