Afbeelding
Foto: Carola van de Loosdrecht

OHVV bekert verder na monsterscore tegen SV Madestein

Sport 442 keer gelezen

Oudenhoorn- OHVV heeft ook zijn derde poulewedstrijd in de strijd om de districtsbeker met een overwinning afgesloten. Na FC Vlotbrug (2-1) en Blijdorp (0-1) werd op het sportpark Eeweg nu SV Madestein met liefst 6-0 (2-0) aan de zegenkar gebonden.

Na de snelle openingstreffer van Jonathan Francesca (1-0) ontstond er een moeizame wedstrijd tegen een tegenstander, dat zich vooral zelf uit de wedstrijd praatte. Vlak voor rust schoot Mark van de Meijden zijn ploeg na een goede actie naar een 2-0 theestand. OHVV liep in het tweede deel van de tweede helft weg van Madestein door doelpunten van Xander le Pair (foto), Shi-Fa Steehouder, Jonathan Francesca en wederom Shi-Fa Steehouder: 6-0. ‘’Het was een dik verdiende overwinning. We zijn klaar voor Rockanje. Het is zaak dat we met goed voetbal een goed resultaat behalen’’, aldus trainer Peter Marcel Nauta. De derby in de vierde klasse F op het sportpark De Drenkeling in Rockanje begint zaterdag om 14.30 uur.

OHVV: Roy de Ruiter; Tobias Smith, Thomas van Dort, Bjorn van Zon, Damian Tuinfort; Mark van de Meijden (70. David Keijzerwaard), Jim Baks; Bryan van der Laan; Jonathan Francesca, Shi-Fa Steehouder, Xander le Pair.

Uit de krant