Afbeelding
Foto: Nathan Doodkorte

’t Capproen onherkenbaar tegen Thor

Sport 571 keer gelezen

Rotterdam - De korfbalequipe van ’t Capproen heeft in de veldcompetitie in Poule 3 een gevoelige 21-6 (10-3) afstraffing gekregen van het Rotterdamse Thor.

‘’Ik ben bijzonder geschrokken, herkende mijn eigen ploeg niet meer’’, toonde coach John Groenemeijer zich verbaast over de korfballes, die zijn ploeg heeft gekregen van de club uit Rotterdam. ‘’Ik had een nederlaag ingecalculeerd, maar dat de ploeg zoveel ontzag zou hebben voor de tegenstander had ik niet verwacht. Natuurlijk, Thor heeft een heel goede ploeg, speelt daarbij ook nog onnodig fysiek, maar daartegenover vind ik dat wij zoveel mogelijk ons eigen spel hadden moeten spelen. Wij waren vooraf te veel onder de indruk en dan weet je zonder dat er een bal is gespeeld, dat je al met 2-0 achterstaat. Wij moeten ons niet laten imponeren door de tegenstander, maar bij winst of verlies onszelf blijven. Ik hoop dat we van deze wedstrijd hebben geleerd.’’ ’t Capproen moest het stellen zonder Brittany de Kruif en Sanne Hoogendoorn. ’t Capproen speelt zaterdag op het sportpark Martin Luther King om 16.00 uur tegen Ventura Sport.

‘t Capproen: Dianne Kuiper (2 keer), Iris Letterie, Richard van Marion (1 keer), Mark Kuiper; Nik Stolk, Roan Jongejan (1 keer, 55. Rick van der Kellen), Yentl van der Perk (2 keer, 30. Color van der Perk), Zoë van der Perk.

Uit de krant