Het was weer feest bij de vrouwen van Hellevoet Athletics na de overwinning tegen Euro Stars. Foto Wil van Balen.
Het was weer feest bij de vrouwen van Hellevoet Athletics na de overwinning tegen Euro Stars. Foto Wil van Balen.

Softbalsters Hellevoet Athletics elimineren EStars

Capelle aan den IJssel- De softbalsters van Hellevoet Athletics hebben in Capelle aan den IJssel met 1-13 de vloer aangeveegd met Euro Stars 3. De Hellevoetsen bezetten in de spannende vierde klasse D de zevende plaats.

‘'We hebben nu vier keer op rij gewonnen en ook nu was het een leuke wedstrijd tegen een heel moeilijke tegenstander'', stelde de trotse coach Martin Lemstra. ‘'Het stond verdedigend met liefst negen vangballen als een huis, Euro Stars kwam door uitstekend pitchwerk van Leonie Dersjant tot slechts drie honkslagen en wij hebben met een homerun van Chandailly Cecilia en twee keer tweehonkslagen van Leonie Dersjant en Kimberly de Rover uitstekend geslagen.'' HA speelt aanstaande maandagavond op De Fazant de topper tegen Adegeest 2.

Werpcijfers HA: Leonie Dersjant-Regoord 2,2,3,1 (4 2/3 innings), Carola Buchly 0,0,0,0 (1/3 inning).
Slaggemiddelde: Leonie Dersjant-Regoord 2 uit 3 (0.667), Kimberly van der Vlist 2 uit 3 (0.667).
Line-up HA: Fiorella Felicia (HD), Annemiek Scheek (6), Carola Buchly (7), Chandailly Cecilia (5), Lourien Hoogduin-Bimmel (2), Leonie Dersjant-Regoord (1), Ellen Lok (8), Kim van der Vlist (3), Vanessa Hopman (4), Kimberly de Rover-Partoredjo (9), Liesanne van Duijn (HD).