Onze artikelen verschijnen ook op onze nieuwssite groothellevoet.nl In deze rubriek tonen we een aantal van de online reacties. Publicatie van een reactie houdt niet in dat de redactie van Groot Hellevoet het hiermee eens of oneens is.

Zwemponton kleine strandje geplaatst. Het zwemponton dat is neergelegd bij het strand bij de vuurtoren moet jongeren die graag van de kade in de haven in het water sprongen een alternatief geven. @Geweldig, wordt ook veel gebruik van gemaakt zag ik gisteren. Allemaal blije kids @Wij maakten vroeger altijd gebruik van het caisson om naartoe te zwemmen of af te springen. Dit ponton zie ik overigens telkens op een andere plek liggen. Is dit een bewuste keuze en doen zwemmers dit zelf of ligt het toch verankerd @Wel leuk inderdaad, heb er zelf ook gezwommen met mijn dochter en die van een vriend. Maar ook wel gevaarlijk. Er is verder geen toezicht. Er was daar die dag ook een jongen die helemaal in paniek raakte. Waarschijnlijk omdat het zo diep is. Gelukkig was er iemand met een supboard in de buurt die hem daar weghaalde. Je moet er toch niet aan denken dat er iemand niet oplet er er eentje verdrinkt.

Bouw vijf logistieke bedrijfshallen op Kickersbloem 3. Delta Development gaat vijf grote logistieke bedrijfshallen bouwen van in totaal 100.000 m2. @Woningen hebben we nodig, geen bedrijfshallen. Zet er woningen op @Wordt er ook nog iets aan de verkeersveiligheid gedaan? De kruisingen zijn niet te overzien door die hoge brugrelingen @Nog meer bedrijfshallen waar nauwelijks mensen werken, alles onder het mom van werkgelegenheid @Ik hoop maar dat ze er snel veel bomen om de loodsen planten, anders word het een lelijk gezicht die grote blikken dozen. Je ziet ze ook als eerste bij het binnenrijden van Hellevoetsluis. En wat betreft de inhoud van deze loodsen: gevaarlijke stoffen?@En niet even een grotere parkeerplaats creëren voor de vrachtwagenchauffeurs waar wij al jaren om vragen omdat wij ruimte te kort hebben op het Schelpenpad! Zijn ze gelijk van het vrachtverkeer af in de stad.

Vluchtelingen Oekraïne vakantieparken worden elders opgevangen. Europarcs heeft de huisjes weer nodig voor vakantiegangers. Oekraïense vluchtelingen die sinds half maart op het vakantiepark verblijven worden elders opgevangen.@ Schandalig hoe deze mensen nu terecht zijn gekomen. Wordt er nu ook naar een passende oplossing gekeken? Of blijft het hier nu bij?