Geslaagd concert Muziek-
vereniging Voorne & Putten

Zaterdag 18 juni gaf Muziekvereniging Voorne & Putten een geslaagd concert in het Brandweermuseum. Het was alweer even geleden dat het A orkest zichzelf kon presenteren aan het publiek door alle corona perikelen. 

De zaal zat vol en het publiek kon genieten van originele blaasmuziek maar ook van bekende filmmuziek zoals skyfall en Pocahontas. Extra bijzonder was het dat het orkest een jubilaris in zijn midden had. Sjaak Roelofs is 60 jaar muzikant en kreeg daarvoor een onderscheiding van de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie. Ook werd Jannie Rozenberg in het zonnetje gezet voor 60 jaar lidmaatschap. Volgend jaar hoopt het orkest weer in het museum te mogen concerteren.

Aanstaande zaterdag, 25 juni, geeft het A orkest samen met symphonisch blaasorkest DaCapo uit Nieuwerkerk a/d Ijssel een concert in de Petrakerk. Het concert start om 19.30 uur en u bent allen van harte welkom. Op 3 juli zal het jaarlijkse VP foodfestival plaatsvinden van 14 uur tot 18 uur aan het Achterdorp 3 in Nieuwenhoorn.