Afbeelding
Foto-Ok.nl / Rene Bakker

Kermis Hellevoetsluis

Hellevoetsluis - De kermis op het Woordbouwerplein start op woensdag 22 juni en eindigt zondagavond 26 juni.

Hellevoetsluis
Maritiem

Hellevoetsluis - Het evenement ‘Hellevoetsluis Maritiem’ met een Sloeproeiregatta en Drakenbootrace vindt op zaterdagmiddag 2 juli plaats in en rondom de vestinghaven. Het evenement begint om 13 uur. Tevens is deze dag de afsluiting van World Predator Classic. Kijk voor info op www.maritiemhellevoetsluis.nl

Roofvogelshow Ruïne Ravensteyn

Heenvliet - Op zaterdag 2 juli worden twee spectaculaire roofvogelshows georganiseerd bij de ruïne op het landgoed Ravesteyn. Kijk voor tickets en tijden op www.beeldentuinravesteyn.nl.

Vlieger- en Foodtruckfestival

Spijkenisse - Aan de Maasboulevard in Spijkenisse is op zondag 3 juli weer het jaarlijkse Vlieger- en Foodtruckfestival. Het festival begint om 11.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Het evenement is voor iedereen toegankelijk.

Zomerfeest Tinte

Tinte - Op het  Zomerfeest Tinte, 6,7,8 en 9 juli aan de Strypseweg  zijn meer dan dan 40 acts, artiesten & activiteiten. Kijk voor alle informatie op www.tinte.nl

Toost Foodtruck Festival

Brielle - In de week van vrijdag 8 t/m zondag 10 juli strijkt de TOOST-karavaan met een foodtrucks, zomerse muziek, kunstzinnig kids-programma in het Bleijkers Bolwerk. De toegang is gratis.

Brielle Blues

Brielle - Dit jaar viert Brielle Blues het 30 jarig jubileum. Het festival is op 30 en 31 juli en begint zaterdag om 14u tot 23 uur en op zondag van 13 uur tot 0.00. 

Vestingpop

Hellevoetsluis - Vestingpop op het Zuidfront begint 6 augustus om 14 uur en eindigt om middernacht. Onder meer Van Dik Hout, Orange Skyline en Joost Wander treden op tijdens het Hellevoetse muziekfestival.

Vestingdagen 2.0

Hellevoetsluis -  Vestingdagen 2.0  wordt als vanouds gehouden in het derde weekend van augustus, 19 tot en met 21 augustus en is gratis toegankelijk. Dit jaar is er een nieuw, bomvol programma met leuke gezellige activiteiten.  

Spijkenisse Festival

Spijkenisse - Spijkenisse Festival is dit jaar van 26 tot en met 28 augustus. Het Spijkenisse Festival is een gratis festival met muziek en cultuur tussen de Boekenberg en de Dorpskerk.