OHVV begon de promotiecompetitie met een 2-0 overwinnng tegen Loosduinen. WFB gisteravond??? Foto Wil van Balen.
OHVV begon de promotiecompetitie met een 2-0 overwinnng tegen Loosduinen. WFB gisteravond??? Foto Wil van Balen.

OHVV ronde verder na winst tegen Loosduinen

Oudenhoorn- OHVV heeft de eerste ronde van de nacompetitie, met als inzet een plaats in de derde klasse, tegen derdeklasser Loosduinen met een 2-0 (1-0) overwinning overleeft. De volgende klus wacht op dinsdag (gisteravond) tegen WFB, dat derdeklasser IJVV De Zwerver met 4-1 elimineerde.
‘'We hebben een schitterend resultaat neergezet, veel kansen gecreëerd en niets weggegeven'', verklaarde trainer Mark van Os de overmacht van zijn OHVV. Jim Baks opende halverwege de eerste helft het bal door een teruglegger van Thomas van Dort met een 20-meterschot in de winkelhaak te jagen: 1-0. OHVV hield ondanks de overmacht en het aantal kansen het Haagse Loosduinen onnodig lang in de wedstrijd, tot vijf minuten voor tijd. Toen schoot Niels Bekker een aangever van Ömer Ayildiz tegen het garen: 2-0. De eerste promotiewedstrijd werd onder ideale weersomstandigheden bijgewoond door een talrijk publiek. De uitslag van de wedstrijd tegen WFB was tijdens het verschijnen van Groot Hellevoet nog niet bekend.
OHVV: Wouter Bloothoofd; Shi-Fa Steehouder (80. Timo Blommers), Michael van Maurik, Dylan van de Loosdrecht, Chris Peters (77. Joshua Stout); Jim Baks; Thomas van Dort, Ramon de la Haye (66. Niels Bekker), Gavin van Dort; David Keijzerwaard (77. Ömer Ayildiz), Jonathan Francesca.