De softbalsters van HA met uitblinkster Carola Buchly op de heuvel zegevierden over Islanders en Jeka. Foto van Balen.
De softbalsters van HA met uitblinkster Carola Buchly op de heuvel zegevierden over Islanders en Jeka. Foto van Balen.

Softbalsters Hellevoet Athletics in de lift

Hellevoetsluis- De softbalsters van Hellevoet Athletics hebben in het afgelopen weekend een dubbelslag geslagen. De Hellevoetsen stootten vrijdag koploper Islanders met 4-2 van de troon en veegden vervolgens afgelopen zondag de vloer aan met Jeka, 17-3.
‘'We hebben vooral een spannende pot gespeeld tegen Islanders'', stemde coach Martin Lemstra tevreden. Zo schitterde pitcher Carola Buchly op de heuvel en voorkwamen midvelder Liesanne van Duijn en korte stop Annemiek Scheek met uitstekende vangballen en bezette honken een nederlaag. ‘'Ik heb genoten van een uitstekende wedstrijd. Tegen het jonge en onervaren team van Jeka werd het een walk-over, waren we op alle fronten de bovenliggende partij.'' Hellevoet Athletics bezet in de spannende vierde klasse D de zevende plaats.
Boxscore         : 1, 2, 3, 4.
Jeka Breda : 0, 1, 2, 0 = 03.
Hellevoet Ath. : 4, 4, 9, x = 17.
Werpcijfers HA: Kim van der Vlist 3,0,6,0 (3 innings) en Carola Buchly 1,1,1,0 (1 inning).
Slaggemiddelde: Lourien Hoogduin 2 uit 2 (1.000), Annemiek Scheek en Kimberly de Rover 1 uit 1 (1.000).
Line-up HA: Annemiek Scheek (6), Lourien Hoogduin-Bimmel (HD), Leonie Dersjant-Regoord (3), Carola Buchly (7), Chandailly Cecilia (5), Liesanne van Duijn (8), Ellen Lok (2), Kim van der Vlist (1), Jaleesa Wilson, Kimberly de Rover-Partoredjo (9), Josette de Bock (4).