Onze artikelen verschijnen ook op onze nieuwssite groothellevoet.nl In deze rubriek tonen we een aantal van de online reacties. Publicatie van een reactie houdt niet in dat de redactie van Groot Hellevoet het hiermee eens of oneens is.

Geen coffeeshop Oostdijk, motie van wantrouwen ingetrokken. De ingediende motie van wantrouwen werd niet in stemming gebracht nadat de burgemeester toegaf aan de eisen. @ Goedzo. Hopelijk mag de ondernemer in de Vesting gewoon aanblijven. Daar hoort de coffeeshop, in het uitgaansgebied @ Een zeer zeer slechte beurt van die mevrouw @ Dan ben je het spoor toch volledig bijster. Was ze nu echt in de veronderstelling dat ze hiermee weg kwam? Wat ben je nu voor een burgemeester als je op deze manier te werk gaat. Het zou haar sieren als ze de eer aan zichzelf houdt en opstapt @ Zal wel iets met Sinterklaas intocht te maken hebben gehad, daar kan echt geen coffeeshop bij.

Vijfde verdachte brand aangehouden. De politie meldt dat er een vijfde verdachte is aangehouden voor de brand van 1 mei jl. in het appartementencomplex in aanbouw aan de Amnesty Internationallaan. @ Heb ook wel eens fikkie gestookt in de bouw. Denk rond dezelfde leeftijd. Ben nu 64. Overzag toendertijd ook totaal de gevolgen niet. En het is altijd goed gegaan @ Of het nou een bosje, prullenbak, auto, huis of een heel flatgebouw is, brandstichting is brandstichting, en dat gebeurde in uw jeugd ook wel hoor @ Nou toen ik 13 was en met vrienden en vriendinnen buiten speelde dachten wij niet aan brandstichting van nieuwbouwwoningen. Maar kan zijn dat ik een andere jeugd had dan de jouwe? @ Heb je ook gelijk in, alleen leven we nu in een hele ander tijd dan toen. Denk dat als internet en met name social media niet had bestaan, de wereld er een stuk beter had uitgezien.

Hellevoetse Avondvierdaagse van start! Na twee jaar ging de Avond4daagse eindelijk weer van start. De deelnemers vertrokken voor het eerst vanaf de Eendr8. @ Wat een drama zeg, dat je een uur in de rij moest staan voor die stempelkaarten. We waren ruim optijd voor 18:00 En verwachtte 18:00 te gaan lopen. Uiteindelijk pas om 19:00 gestart. Het was beter geweest als deze kaarten gewoon op school werden uitgedeeld of vooraf ophalen, want dit was een erg demotiverend begin van de a4d. Kan me voorstellen dat dit met kleine kindjes helemaal niet te doen was. Hopelijk een tip voor volgend jaar. Verder wel lekker gelopen.