Een fietsenstalling voor de nieuwe locatie van de Voedselbank aan de Brasem.
Een fietsenstalling voor de nieuwe locatie van de Voedselbank aan de Brasem. Foto: PR

Durf te dromen over een fietsenstalling...durf te vragen!

Algemeen

Hellevoetsluis - Dromen komen soms echt uit! Een nieuwe locatie voor de Voedselbank die twee geleden opende. En daar hoort dan eigenlijk ook een mooie fietsenstalling bij.

“Helaas keken wij naar ons banksaldo en dat zat er helaas niet meer in” zegt Karen de Groot, voorzitter Voedselbank Hellevoetsluis. “En toch bleef de droom maar voorbij komen. Een plek waar onze klanten droog de boodschappen in de fietstassen kunnen doen. Een plek waar onze vrijwilligers de fiets kunnen plaatsen. We hebben de ruimte maar hoe gaan we dit regelen?”
“Dus we zijn op zoek gegaan naar een bedrijf die ons kon helpen. Al googlend kwamen we uit bij Manutan. De prachtige fietsenstallingen op de website maakte diepe indruk op ons. In ons achterhoofd leefde de gedachte dat dromen soms uitkomen…. We trokken de de stoute schoenen aan en in de categorie: Durf te vragen. En dan blijkt dat dromen dus uitkomen. Hoe fijn is dat! Afgelopen week kwamen ze de fietsenstalling niet alleen brengen maar ook nog plaatsen! In de stromende regen. We zijn er gewoon een beetje stil van. Afgelopen vrijdag waren de reacties van de klanten al gelijk enthousiast.