V.l.n.r Chloé, Sarah , Myra, Senna, Lynn, Naomi, Fabiénne, Anna, Igiea, Marit, Roos, Lisanne, Julia. Keeper: Joli.
V.l.n.r Chloé, Sarah , Myra, Senna, Lynn, Naomi, Fabiénne, Anna, Igiea, Marit, Roos, Lisanne, Julia. Keeper: Joli.

Meiden HC Voorne MD3 kampioen!

Algemeen

Hellevoetsluis - De MD3 van HC Voorne zijn afgelopen zaterdag kampioen geworden in hun klasse. De meiden hebben er flink voor moeten werken, maar hebben vanaf de start van lente-competitie steeds bovenaan gestaan. 

Het kampioenschap kon twee weken geleden al veilig gesteld worden door winst op de nummer twee Dordrecht. De spanning was erg groot en de wedstrijd eindigde in een gelijk spel, dus nog geen feest. Afgelopen zaterdag 11 juni was de laatste uitwedstrijd van het seizoen. Dordrecht kon ons alleen nog verslaan wanneer zij met meer dan 13 doelpunten hun wedstrijd zouden winnen. Tijdens het spelen van de   wedstrijd hoorde de toeschouwers al dat Dordrecht verloren had en dat het kampioenschap binnen was maar  hielden zij dit stil voor de spelers op het veld. De wedstrijd tegen Berkel en Rodenrijs was super spannend. Beide teams hadden kansen. De meiden kwamen al snel op een 0-1 voorsprong. Daarna werden nog 2 doelpunten afgekeurd en kregen ze nog een doelpunt tegen, maar uiteindelijk wonnen de meiden met 1-4. 

Wat een blijdschap toen het fluitsignaal klonk, ze zijn officieel kampioen! De meiden hebben met elkaar een topprestatie geleverd en kunnen terugkijken op een mooi seizoen waar gezelligheid en het teamgevoel heel belangrijk waren.