Robert Felling (onzichtbaar op de foto) heeft voor HC Voorne zojuist de belangrijke gelijkmakende strafcorner benut. Foto Wil van Balen.

Hockeyers HC Voorne zijn er na gelijkspel nog niet

Hellevoetsluis- De hockeyers van HC Voorne zijn er niet in geslaagd om de topper in de derde klasse D met een promotieoverwinning te beëindigen. De equipe van coach Stan Levels kwam niet verder dan een 3-3 (1-0) gelijkspel tegen de studentenclub uit Delft.
Robert Felling, die alle treffers voor zijn rekening nam, voorkwam met een benutte strafcorner in de laatste seconde een nederlaag voor zijn team. ‘'Wij hebben niet zo goed gespeeld en dat lag volgens mij niet aan de spanning'', verklaarde coach Stan Levels. De HC nam in het tweede kwart door Robert ‘boom boom' Felling uit een strafcorner een 1-0 voorsprong. Dopie kwam vervolgens gretig uit de kleedkamer, zette hoogdruk met snelle wisselingen en liep uit naar een 1-3 voorsprong. De HC kwam dat duur te staan, want de tegengoals kwamen voort uit een numerieke minderheid omdat Robert Felling en Camiel Groot met kaarten voor vijf minuten naar de bank werden verbannen. De veerkracht van HC Voorne bleek groot, want in het laatste kwart schoot Robert Felling zijn ploeg uit een strafcorner dichterbij: 2-3. In de laatste seconde poeierde Robert Felling wederom uit een strafcorner zelfs de gelijkmaker binnen (3-3) waardoor het team op zondag 12 juni tegen Scoop in Delft aan één punt voldoende heeft om promotie naar de tweede klasse te bewerkstelligen.