De honkballers van Hellevoet Athletics zegevierden met 10-9 over Ridderkerk Rowdies, mede door het goede werk van Kevin Koster.
De honkballers van Hellevoet Athletics zegevierden met 10-9 over Ridderkerk Rowdies, mede door het goede werk van Kevin Koster.

Darryl Damen bezorgt Athletics overwinning

Hellevoetsluis- Darryl Damen was de gevierde man bij Hellevoet Athletics nadat hij zijn team in de zevende en laatste inning met een ‘walk off hit' de 10-9 overwinning binnen had geslagen.
‘'We hebben een goede wedstrijd met een perfect einde gespeeld tegen het super ervaren team van Ridderkerk Rowdies'', straalde de trotse coach Arthur Moree. ‘'We hadden in het begin wat slordigheden waardoor Rowdies kon uitlopen naar 1-3 en 2-5. We trokken daarna weer wat bij en begonnen ook weer beter te slaan. We hebben Kevin Koster op de heuvel verlost door Jaco Nijmeijer waarna Robbie Scheek de wedstrijd heeft uitgegooid.'' Finn Moree bracht de partijen met een ferme slag in de laatste inning weer naast elkaar (9-9), waarna derde honkman Darryl Damen de wedstrijd met een uitstekende knal naar zich toetrok: 10-9. ‘'Ik ben erg blij hoe het dit seizoen draait. De spelers hebben het naar hun zin, zit het tegen dan wordt het met een geintje afgedaan en worden de schouders er weer onder gezet.'' De Athletics bezetten in de vijfde klasse B nog steeds de eerste plaats, gevolgd door het eveneens ongeslagen Zeeuwse Honk.
Line-up HA: Jens Moree, René Koelink, Michael Mes, Jelle Beek, Darryl Damen, Kevin Koster, Toine Heemskerk, Robbie Scheek, Wouter Ringelberg. Jeroen Smit, Montiano Blom, Rofaldrick Anthonij en Finn Moree, kwamen ook in actie.