Hellevoetsluis grijpt na het verlies tegen SVS naast alle prijzen. Marley Dors verwerkt de teleurstelling. Foto Babet Stoffers.

Hellevoetsluis blijft tweedeklasser

Hellevoetsluis- Het seizoen is na de 1-2 (1-0 nederlaag tegen SVS Capelle in één klap over voor Hellevoetsluis. De Hellevoeters draaiden nagenoeg het hele seizoen mee voor het kampioenschap in de tweede klasse D, maar staat nu op plaats drie met lege handen.
‘'We hebben de complimenten voor een goed seizoen gekregen, maar met complimenten win je geen wedstrijd, we hebben gewoon niets, hebben overal naast gegrepen'', baalde trainer Paul Bestebreur. ‘'Na de overwinning tegen Alexandria was de wedstrijd tegen SVS er één om door te pakken, maar het ging in de eerste minuut met een tegengoal meteen mis. We hebben daarna vier kansen gehad om gelijk te maken, maar niet benut.'' Halverwege de eerste helft scoorde Victor Hartog de gelijkmaker: 1-1. ‘'We hebben daarna ook nog volop kansen (o.a. Davy Mierop en Fabian Boekholt, DR) en mogelijkheden tot kansen gehad, maar verkeerde keuzes en zelfzuchtigheid (Marley Dors, DR) leidden niet tot treffers. Het was in de tweede helft tegen tien man lastig spelen omdat er zonder overleg door het centrum werd gevoetbald in plaats van de zijkanten te benutten. Er was te weinig gogme om de tegenstander uit te spelen. In de extra tijd werd een correcte sliding van Richard Zebregs ten onrechte bestraft met een strafschop en was het over. Het is zuur als je de hele competitie meestrijdt om het kampioenschap en je hebt uiteindelijk niets.'' Hellevoetsluis speelt zaterdag uit tegen DCV.