Domino Challengers bij PLUS Trommel

U kent het vast nog wel: een lange lijn maken van zoveel mogelijk dominostenen, door de woonkamer, op tafel of waar dan ook. Opperste concentratie bij het neerzetten van de dominostenen. Voeg daar spannende bochten, trappetjes en bruggetjes aan toe. Staan ze allemaal goed? Dan kun je met een klein duwtje alle stenen in een mooie rits zien vallen. Leon de la Croix van PLUS Trommel is super enthousiast: “Bij elke 15 euro* aan boodschappen ontvangen klanten een papieren zakje met drie dominostenen. In totaal zijn er 27 verschillende dominostenen waarvan 14 stenen een illustratie hebben. Hoe meer dominostenen je spaart, hoe spannender het wordt!” PLUS werkt voor deze spaaractie exclusief samen met het RTL programma Domino Challenge dat sinds 28 mei om 20.00 uur bij RTL4 te zien is. In zes afleveringen - gepresenteerd door Ruben Nicolai – gaan acht teams met elkaar de strijd aan om de meest spectaculaire bouwwerken te maken. 


Pub quiz In Hart van Hellevoet

Hart van Hellevoet is een plek waar van alles georganiseerd wordt voor inwoners van Hellevoetsluis. U kunt komen kaarten, bingo spelen, breien en handwerken, zingen, wandelen en nog veel meer. Naast dit wekelijkse aanbod, wordt er ook wel eens wat extra’s georganiseerd en deze keer is dat een pub quiz. Op een groot scherm worden meerkeuzevragen getoond over verschillende onderwerpen, zoals muziek, film, sport en cultuur. De presentator neemt u mee langs de vragen. Alle deelnemers in de zaal krijgen een stemkastje waarmee u het juiste antwoord kunt aanklikken. Aan het eind van de middag kunt u zien wie de winnaar is. Wilt u meedoen? Kom dan zondag 12 juni naar Hart van Hellevoet (De Eik 68). De quiz is van 14:00 – 15:30 uur. Voor vragen kunt u bellen 0181-322273 of mailen naar algemeen@sbonu.nl


Op de bon voor rood kruis

Regio - Vrijdagmiddag vond er een kettingbotsing plaats op de Hartelbrug. Meerdere inzittenden uit de betrokken voertuigen zijn ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Tijdens de hulpverlening was een deel van de Hartelbrug tijdelijk afgesloten. Maar liefst 42 bestuurders negeerden de doorgetrokken streep en het rode kruis. Zij kunnen binnenkort een bekeuring op de mat verwachten, zo laat de politie weten op social media.