Gratis fit, maar je moet er natuurlijk wel wat voor doen!
Gratis fit, maar je moet er natuurlijk wel wat voor doen! Foto: Wil van Balen

De Vesting is een nieuw fitness parcours rijker

Hellevoetsluis - In de Vesting staan paaltjes waar wandelaars en hardlopers een QR-Fit parcours kunnen volgen. Download vooraf de app (QR-Fit), scan de code op de paaltjes met je mobiel en wandel of hardloop de voorgestelde route!

Het parcours brengt je op de prachtigste plekken in Hellevoetsluis. Wethouder Hans van der Velde gaf het goede voorbeeld door oefeningen te doen die in ieder parcours zijn opgenomen. Deze routes wijzigen regelmatig, zodat iedere keer weer opnieuw een mooi plekje in Hellevoetsluis kan worden (her)ontdekt. De wethouder werd geassisteerd door Bertha Lampier, een enthousiaste deelneemster. Bertha: ‘Een goed initiatief van de gemeente dit parcours voor meer bewegen. Je maakt onderweg automatisch je hoofd leeg. Je bent aan het sporten in de buitenlucht. Je beweegt ongemerkt en zonder al te veel inspanning. En je komt langs de prachtigste plekken van Hellevoetsluis, wat wil je meer. Ik ga er in ieder geval gebruik van maken!’

Gratis te gebruiken
QR-Fit is er voor iedereen die in beweging wil komen. Op welk niveau je ook beweegt, QR-Fit heeft altijd de perfecte oefeningen voor jou, dankzij het gevarieerde aanbod. Voor de starters en senioren is het beginner niveau beschikbaar. Heb je zin in een nieuwe uitdaging? Scan dan het gemiddeld niveau en voor de meer fanatieke sporters is het gevorderd niveau beschikbaar. En helemaal gratis!