Onze artikelen verschijnen ook op onze nieuwssite groothellevoet.nl. In deze rubriek tonen we een aantal van de online reacties. Publicatie van een reactie houdt niet in dat de redactie van Groot Hellevoet het hiermee eens of oneens is.

Oproep aan alle woningzoekenden. Bianca Verschoor van GroenLinks doet een oproep in haar Column uit de raad. Laat je in november horen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen.  @ Het bouwen van woningen voor de mensen die er al jaren op zitten te wachten, daar steken jullie je nek niet vooruit. Denk dat de euro's van de project ontwikkelaars veel interessanter zijn, dan bouwen voor hen die het broodnodig hebben. U weet nu waar ik in ieder geval niet op zal stemmen  @ Zorg dat er betaalbare senioren woningen komen. Wij willen graag ruimte maken voor een jong gezin. Denk ook eens aan een park waar chalets kunnen worden neergezet @ Verzorgingshuizen renoveren en open en. Flats bouwen, gewoon normaal zonder veel poespas. Daar worden woning tekorten mee opgelost, niet met dure grote huizen met twee badkamers en twee toiletten. 

Coffeeshop Barbershop Hellevoetsluis moet sluiten. De gemeente liet onlangs weten: ‘Door een onverwachte situatie moet de coffeeshop voor het aflopen van zijn vergunning de deuren sluiten.' @ Waarom de barbershop sluiten, en dan ergens anders in Hellevoetsluis eenzelfde iets gaan openen. Waarom? Iedereen weet nu waar het is, dus laat het gewoon bij het oude. @ Ondernemertje pesten, en om zeep helpen. Junius succes.. @ Wij hadden dat merkwaardige briefje ook in de bus. We hebben ons als bewoners in het verleden wel eens stevig verzet tegen de coffeeshop in onze straat waar de gemeente helemaal niets mee deed. Maar de laatste 9 jaar is het vrij van overlast en incidenten en wordt het allemaal veel professioneler aangepakt. Beveiliger voor de deur die ook de verkeersovertreders aanpakt. Dus wat mij en andere bewoners betreft was het allemaal prima geregeld. Shocking om te zien hoe de gemeente hiermee omgaat. Ik wens Peter en zijn medewerkers veel sterkte toe. @ Petitie getekend ! Echt belachelijk dit ! @ Heeft nog nooit overlast bezorgd. Heel vreemde manier van handelen. Barbershop moet blijven! En ik blow niet eens.@ Eindelijk ,weg ermee! Dit hoort niet in een vestingstad stad!! Al die honderden auto’s,die iedere dag die oude vesting in en uit schuren ! Hoe triest …..lekke verkassen naar de grote stad of Spijk !! Hiuppakee weg ermee!!