Laat je meenemen op reis tussen verleden, heden en beleving. Tickets voor het toeristentreintje zijn uitsluitend online verkrijgbaar.
Laat je meenemen op reis tussen verleden, heden en beleving. Tickets voor het toeristentreintje zijn uitsluitend online verkrijgbaar. Kroesbeek

Derde editie beleef de Vestinghaven Hellevoetsluis

Algemeen

Hellevoetsluis - Op zondag 5 juni wordt alweer de derde editie van Beleef de Vestinghaven Hellevoetsluis georganiseerd. Bezoekers kunnen de Vestinghaven van Hellevoetsluis dit Pinksterweekend met verschillende activiteiten ontdekken.

Fortresse Holland zorgt samen met lokale ondernemers voor een inspirerende middag met maar liefst 5 rondleidingen en wandelingen in de vesting van Hellevoetsluis. Je hebt het Toeristentreintje Hellevoetsluis vast al een keer door de vesting zien rijden. Verken Hellevoetsluis en omgeving ook eens op een andere manier en stap op bij een van de deelnemende campings. Het Toeristentreintje vertrekt om 12:00 uur vanaf Midicamping van der Burgh in Rockanje en zal via de route van deelnemende campings als laatste stoppen bij Camping ‘t Weergors in Hellevoetsluis. Vanaf hier rijdt het Toeristentreintje richting Droogdok Jan Blanken waar de bezoekers worden verwelkomd. Vervolgens starten om 13:00 uur diverse excursies die ieder 1,5 uur zullen duren. Laat je bijvoorbeeld meenemen op reis tussen verleden, heden en beleving met een rondleiding Verdedigingswerken Hellevoetsluis of een rondleiding negentiende eeuw Hellevoetsluis (met Bob Benschop). 

Kijk voor tickets voor de diverse rondleidingen, treinkaartjes en meer informatie op: https://fortresseholland.nl/tickets/.