Onze artikelen verschijnen ook op onze nieuwssite groothellevoet.nl In deze rubriek tonen we een aantal van de online reacties. Publicatie van een reactie houdt niet in dat de redactie van Groot Hellevoet het hiermee eens of oneens is.

Groen licht voor verbetering verkeersveiligheid Oostdijk-Dijkweg-Tolweg. Op 17 locaties worden maatregelen getroffen. Twee bestaande versmallingen worden aangepast en er komen twee extra versmallingen bij alsmede een kruispuntplateau. @ Top, dan ook gelijk het belachelijke verbod opheffen van het stuk Moriaanseweg/ Rijksstraatweg. Meest onzinnige situatie ooit. Dit heet probleem verleggen naar de Koninginnelaan en Moriaanseweg @ Eerst afronden en dan gaan kijken of de plannen wel goed waren en of de aanpassingen ook passen in de ontwikkelingen van de Boomgaard We sluiten het niet af met uitzondering van bestemmingsverkeer want dan komt er meer druk op de overige wegen. Wat denk je dat herinrichting doet. En je kunt herinrichten wat je wilt, maar als je niet handhaaft dan blijven ze met 70 door een 30 zone scheuren.

Kleine strandje krijgt zwemponton. Zwemen in de haven van de Vesting is verboden. Daarom wordt bij de vuurtoren een zwemponton gerealiseerd voor jongeren. @ Zorg er wel voor dat het zwemponton beter in elkaar zit als de eerste die ze een paar jaar geleden hadden neergelegd en zo weer weg was. Maak het leuk voor de jongeren. Die verdienen ook iets leuks @ Wat de jeugd wil lijkt me duidelijk, een veilig springplatform. Als je een ponton plaatst met een glijbaan en duikplank gaat dat de jeugd niet wegtrekken bij de bekende springplaatsen 

Verzanding monding Haringvliet zet door in de toekomst. Uit onderzoek blijkt dat de grootschalige verzanding van het gebied doorzet. Belangrijkste oorzaak is de afsluiting van het Haringvliet. Als we een schiereiland kunnen aanleggen van een paar km lang en breed, dan kunnen we toch ook baggeren en het zand weghalen cq verplaatsen  @ Vreemd verhaal, de problemen zijn sinds tweede Maasvlakte er ligt en niet sinds het Haringvliet is afgesloten.

Gemeente houdt enquĂȘte vrachtverkeer Farm Frites.  @ Ik hoop dat er voor die vrachtwagenchauffeurs een betere route komt. Zodat zij veilig hun werk kunnen uitoefenen @ Om toch nog voor elkaar te krijgen dat ze hun zin door kunnen drijven?? Tja...