Onze artikelen verschijnen ook op onze nieuwssite groothellevoet.nl In deze rubriek tonen we een aantal van de online reacties. Publicatie van een reactie houdt niet in dat de redactie van Groot Hellevoet het hiermee eens of oneens is.

Een gesprek met Megan van Nierop. Megan vertelt over haar eetstoornis en de problemen waar ze tegenaan loopt. Ze hoopt op meer begrip en een vriendelijker bejegening.

@Wat knap van je Megan. Je hebt het goed verwoord. Je mag trots zijn op jezelf@ Dapper! Mooi gezegd@Mooi verteld Megan. Wij begrijpen je hier (helaas) maar al te goed@Jeetje meis Ik herken jou verhaal zo goed, ook ik heb een eetstoornis gehad en jaren lopen tobben eer eens de juiste hulp voorbij kwam (en dan doel ik op het aanpakken van de achterliggende problematiek, want dat is uiteindelijk het belangrijkste, anders kan je nooit het patroon doorbreken) helaas is er voor eetstoornissen te weinig specialisme bij de standaard klinieken waardoor je eigenlijk nooit op je plek ben. Ik heb uiteindelijk het geluk gehad dat ik gewezen werd op een gespecialiseerde kliniek toendertijd in Oegstgeest (tegenwoordig gefuseerd met de Ursula), maar dat was wel wat mij echt op weg geholpen heeft. Verder herken ik wat je verteld over het genegeerd worden door leeftijdsgenoten het praten achter je rug om, maar lieve Megan dat zegt meer over hen als over jou. Hoogstwaarschijnlijk zijn deze mensen zelfs bang om werkelijk iets tegen je te zeggen, laat staan met jou in gesprek te gaan. Laat je daar nooit door uit het veld slaan, uiteindelijk ben jij 10x sterker. Heel veel sterkte meid.

Miljoen mensen tussen de 18 en 60 jaar met medische indicatie versneld vaccineren. Om tempo te maken gaat de GGD mensen tussen de 18 en de 60 jaar met een medische indicatie vaccineren.

@En wat word er gedaan voor de mensen tussen de 60 en 64, die om wat voor reden dan ook, de AstraZeneca niet willen@Ja AZ is toch wat enger. Maar goed, als je gaat kijken naar hoeveel mensen nu precies trombose hebben gekregen op hoeveel prikken er gezet zijn, stelt het eigenlijk ook weer niet zo heel veel voor. Maar ik snap het wel hoor, zou het zelf ook enger vinden want je zal maar net bij die kleine groep horen die er wel last van krijgt@Dat hoop ik ook niet, maar gezien het feit dat er al vele miljoenen prikken zijn gezet en ik geloof iets van 48 keer trombose is gemeld, denk ik dat het best wel mee zal vallen@Tja, ik vind corona krijgen enger, denk ik dan maar.