Enthousiaste vrijwilligers informatiebalie gezocht

Regio - Na de lockdown opent de Bibliotheek Zuid-Hollandse weer haar deuren. In het Cultuurhuis in Hellevoetsluis, de Merel in Rockanje en DukdalfBRES in Brielle staan er iedere dag vrijwilligers klaar voor iedereen met een (hulp)vraag.

Deze informatiebalie is een samenwerking tussen Fijnjetezien, digiTaalhuis, Centrum Vrijwilligerswerk en de Vrijwilligers Academie. Hiervoor worden enthousiaste balievrijwilligers gezocht die tijdens de openingstijden van de informatiebalie inwoners en organisaties te woord kunnen staan en op weg kunnen helpen met hun hulpvraag.

Heb je belangstelling om vrijwilliger te worden? Deze vacature sluit op maandag 17 mei 2021. Reageren kan door een mailtje te sturen naar n.vanstraaten@stichting-push.nl. Schrijf daarin een stukje motivatie, wat achtergrondinformatie over jezelf en voor welke locatie je reageert (Brielle, Hellevoetsluis en/of Westvoorne). Van 18 tot en met 21 mei worden digitale kennismakingsgesprekken ingepland. Voor vragen kun je bellen met Nick van Straaten (Stichting PUSH) via 0642097731.