Onze artikelen verschijnen ook op onze nieuwssite groothellevoet.nl In deze rubriek tonen we een aantal van de online reacties. Publicatie van een reactie houdt niet in dat de redactie van Groot Hellevoet het hiermee eens of oneens is.

Demonstratie tegen coronamaatregelen bij het gemeentehuis. De actiegroep ‘Verbinding voor Vrijheid’ riep Paaszondag op tot een manifestatie. @ De manifestatie begon bij de Haringvlietdam, waar politieboten, politiebusjes en een helikopter de mensen in de gaten hielden en intimideerden @ Ach, jullie demonstranten voelen jezelf al snel geïntimideerd als je wordt weggestuurd en gedwongen wordt om afstand te houden. Hou je gewoon aan de maatregelen, dan hoeven ze je ook niet aan te spreken toch @ Stel je voor dat men een eigen mening heeft. Streng verboden tegenwoordig @ Heeft niets met het hebben van een eigen mening te maken: je dient je gewoon aan de wet te houden, die is daar namelijk voor. En niet zo miepen over wat je allemaal wel of niet mag @ Recht op demonstratie, ok. Maar hou je dan wel aan de regels (ook de coronaregels) zodat je niet half Nederland in gevaar brengt @ Een eigen mening is prima. Gelukkig kan en mag dat in ons mooie land. Maar hou je aan de regels die ons allen beschermen tegen de wereldwijde Corona pandemie. Wereldwijd, Duitsland is dicht, Frankrijk is dicht, Curaçao op slot en dat allemaal omdat het leugens zijn van de Rijksoverheid @ We maken allemaal ons eigen proces door. Het komt goed, het heeft tijd nodig @ Zoveel toerisme niet gezien sinds de stoomdagen. Jammer, weinig interesse in onze historie en bezienswaardigheden bij de bezoekers.

Politie maakt einde aan protest tegen coronamaatregelen. Toen de demonstranten zondag na 16 uur geen aanstalten maakten om huiswaarts te keren werd de demonstratie op last van de burgemeester ontbonden door de politie. @ Ik vind het prima dat mensen door een demonstratie tegen geluid geven. Het is bizar dat alles klakkeloos geaccepteerd wordt @ Waarom ontbonden? Na 16 uur mag je toch nog gewoon buiten lopen @Je mag buiten niet met meer dan 3 bij elkaar zijn dat is een tijdelijke maatregel. Dus wat doet de politie verkeerd @ Je bedoelt politie weerhoudt mensen zich vrij te mogen verplaatsen zonder noodverordening of bevel.