PLUS Trommel ‘rolt’ lekker en duurzaam het jaar in

Hellevoetsluis - Onder de naam Smaakselectie van PLUS introduceert PLUS Trommel een nieuwe versmerk van de lekkerste en meest smaakvolle seizoensgroente en fruit. Deze producten zijn zorgvuldig selecteert, omdat ze van een bijzonder ras zijn. Ze excelleren in smaak en komen van boeren en telers waar PLUS Trommel al jaren mee samenwerkt.

Leon de la Croix: “Zo zijn onder meer de Smaakselectie aardbeien speciaal voor PLUS geselecteerd bij de beste telers in het zuiden van Spanje. Ze zijn extra groot en sappig, zongerijpt en daardoor heerlijk zoet van smaak."

De Marble Maniacs campagne is een groot succes. Sinds de start van de campagne op zondag 31 januari, zijn al bijna 5 miljoen knikkers, bijna 200.000 knikkerbanen en 76.000 verzamelblikken uitgegeven. De te sparen knikkers zijn de helden van de familiespelshow Marble Mania bij SBS6. Elke donderdagavond strijden drie BN'ers in verschillende behendigheidspellen en knikkerraces tegen elkaar op spectaculaire knikkerbanen. Wekelijks kijken ruim 1,5 miljoen mensen.