Onze artikelen verschijnen ook op onze nieuwssite groothellevoet.nl In deze rubriek tonen we een aantal van de online reacties. Publicatie van een reactie houdt niet in dat de redactie van Groot Hellevoet het hiermee eens of oneens is.

Een traplift in plaats van het verpleeghuis. Kleindochter Ruby start een actie om geld in te zamelen voor haar grootouders. @Wij hebben aan den lijve mogen ondervinden wat het beleid van ons welgeprezen kabinet met ouderen doet. Mijn ouders na 65 jaar uit elkaar gehaald. Diep triest, eigenlijk misdadig. In dit geval, kosten van een traplift tegen kosten van verzorging @ Hoe mooi dat familie de ouders zo graag bij elkaar wil houden. Dit zou toegejuicht moeten worden in plaats van dat dit dan niet mogelijk is. Ik ga de doneer link delen en zelf doneren.

AED supermarkt bewijst waarde na levensreddende actie omstanders. Talissa kreeg een hartstilstand maar overleefde het. Ze bedankte haar redders. @ Ook ik kreeg oproep van deze melding via HartslagNu. Gelukkig was er al genoeg hulp, en nu lees ik ook nog eens een goede afloop. Daar doen we het voor @ Mooi resultaat. Kun je reanimeren, meld je dan aan bij HartslagNu. Elke seconde telt.

Boot gezonken Kanaal. Een boot die afgemeerd ligt aan Kanaalweg Oostzijde bleek door onbekende oorzaak te zijn gezonken. @ Wat vreselijk voor de eigenaar. 10 jaar geleden hebben mijn opa en oma dit helaas ook moeten meemaken. Heel veel sterkte voor de eigenaar @ Een boot is een gat in het water waar je geld in gooit. In dit geval wel heel letterlijk. Zonde. @ Levenswerk van die man, diep triest dit.

Vuilnis maandag niet opgehaald vanwege weersomstandigheden. De gemeente Hellevoetsluis liet weten dat maandag 8 februari vanwege sneeuw en gladheid op de wegen geen afval werd opgehaald. @ Kun je ze ook niet kwalijk nemen, denk ik @ In Rotterdam heeft de vuilnisman gewoon door de besneeuwde straten gereden en het huisvuil netjes op gehaald @ En zo hoort het ook. Weer of geen weer, ze nemen wel geld, dan moeten ze gewoon doen waarvoor ze betaald zijn. Jammer dat veel gemeentes kennelijk de weer waarschuwingen niet serieus namen en dus niet op tijd een plan opgesteld hebben. God behoed ons voor grote rampen @ Tsjongejonge wat een probleem zeg. Het vuilnis wordt een keer niet of een dag later opgehaald. Ik denk dat we momenteel wel grotere problemen hebben dan dat.