Onze artikelen verschijnen ook op onze nieuwssite groothellevoet.nl In deze rubriek tonen we een aantal van de online reacties. Publicatie van een reactie houdt niet in dat de redactie van Groot Hellevoet het hiermee eens of oneens is.

Het is stil op straat…… Door de avondklok is het ongewoon stil op straat in Hellevoetsluis. @Trots op de jeugd die zich wel normaal gedraagt, dat zijn pas kanjers. De Hellevoetse jeugd gedraagt zich volwassen, zo kan het dus ook. Heel trots op jullie@Hier is het net zo druk als normaal als ik het laatste rondje van de dag ga doen, doodstil. Uiteraard heb ik mijn Eigen Verklaring Avondklok aangelijnd bij me.

Politie sluit winkelcentrum volledig af vanwege mogelijke rellen. Er gingen op social mediakanalen berichten rond om te gaan rellen in Hellevoetsluis. @Respect voor de mannen en vrouwen die dubbele diensten draaien en klaar staan@ Triest dat dit zo moet. Hou je gewoon aan de regels@Waar is de ondersteuning van het leger nu. Toen de boeren (onze voedselvoorzieners) uit pure wanhoop naar Den Haag gingen kreeg Defensie gelijk de opdracht om de stad te beveiligen. Nu wordt ons land in de brand gestoken, winkels geplunderd, ziekenhuizen aangevallen, stations verwoest, ondernemers nog verder kapot gemaakt en er is geen legertruck of militair te bekennen @Hellevoeters blijven thuis zoals van ons verwacht wordt om alle diensten te ontlasten. Grote waardering en respect spreken hieruit voor alle zorgmedewerkers en andere diensten @ Hopelijk niet nodig, ik heb nog steeds vertrouwen in de jeugd van Hellevoetsluis die te volwassen zijn voor zulke idiote praktijken @Hellevoetsluis heel veel grote monden, maar gelukkig blijft het vaak daarbij. Hopelijk ook komende weken. Top dat ze het centrum afsluiten, winkels hebben al genoeg problemen door al die maatregelen @Jammer dat het nodig is, maar fijn dat ze weer klaar staan voor ons @Ik blijf ook vertrouwen hebben in onze jeugd hier!

Gemeente Hellevoetsluis zet in op doorstroming woningmarkt. De gemeente wil inzetten op een gevarieerder woningaanbod om zo betere doorstroming in de Hellevoetse woningmarkt te creëren. @Op elk stukje grond in Hellevoet moeten huizen komen zo lijkt het. Het wordt hier net Spijkenisse en dat is geen compliment @ Starters woningen die betaalbaar zijn voor de jeugd zou ook wel super zijn. Is nodig, die kunnen nu niet snel iets kopen @Tiny House dorp bouwen voor de starters.