Dat wordt vast genieten geblazen voor de bewoners en medewerkers van het verpleeghuizen.
Dat wordt vast genieten geblazen voor de bewoners en medewerkers van het verpleeghuizen. Foto: Wil van Balen

Traktatie voor medewerkers en bewoners verpleeghuis

Hellevoetsluis - De gevolgen van het coronavirus met een lockdown en nu ook een avondklok, zijn ingrijpend. Dit is voor de Rotaryclub Hellevoetsluis de aanleiding geweest om de medewerkers en de bewoners van de verpleeginstellingen in Hellevoetsluis een "hart onder de riem” te steken in de vorm van chocoladeattentie.

De Rotaryclub wil de mensen laten voelen dat aan hen gedacht wordt en dat zij gesteund worden in deze moeilijke tijd. In totaal zullen bijna 700 medewerkers en bewoners een hart onder de riem krijgen, aldus Rob van Dullink, voorzitter van de Rotaryclub, die afgelopen vrijdag symbolisch het eerste hart aan Ingrid Berghout , zorgmanager van Careyn (Rozenhoek en Dierenriem), overhandigde. Ook stond hij stil bij de sponsors, zonder wie deze actie niet mogelijk zou zijn geweest. Ingrid Berghout gaf aan blij te zijn met deze aandacht voor bewoners en personeel. Zij was blij dat inmiddels een groot deel van de bewoners en het personeel was gevaccineerd.

De heerlijke traktatie is gemaakt door "All About Chocolate” uit de Struytse Hoeck. De Rotaryclub Hellevoetsluis doet regelmatig projecten om een goed doel te ondersteunen. Voor dit doel heeft de club een wensboom geplaatst in de bibliotheek. Wensen kunnen ook worden gestuurd naar wensboom@rotaryhellevoetsluis.nl.