Hulp nodig met uw belastingaangifte?

Hellevoetsluis - Binnenkort is het weer tijd om uw belastingaangifte te doen. Het SBO beschikt sinds enige jaren over een Belastingservice, waar elk jaar meer dan 135 inwoners gebruik van maken.

Ook dit jaar kunt u weer een beroep doen op deze service, maar dan wel in aangepaste vorm. Normaal gesproken wordt de aangifte samen met de klant op kantoor van SBO of in Hart van Hellevoet ingevuld. Door Corona heeft men besloten om nu niet fysiek af te spreken, maar telefonisch met de klant de aangifte door te nemen. Hiervoor dienen vooraf de benodigde spullen in een gesloten envelop te worden afgegeven. Bent u inwoner van de gemeente Hellevoetsluis en heeft u een bescheiden inkomen, dan kunt u gebruikmaken van deze Belastingservice. U betaalt per aangifte € 10,-

Voor meer informatie of om u aan te melden kunt u opwerkdagen van 09.30 tot 13.00 uur telefonisch contact opnemen 0181-322273. U kunt ook mailen raadendaad@sbohellevoetsluis.com of een contactformulier op de website www.sbonu.nl invullen.