MarkBijPolitie geeft een kijkje in het werk van de politie

Mark Rolaff loopt mee met de politie op Voorne-Putten en laat via zijn YouTube kanaal MarkBenIk zien wat de politie doet tijdens een dienst.

Het doel van deze serie is meer betrokkenheid en inzicht te krijgen in het werk van de politie. 'Ik merkte dat veel mensen met het idee rond lopen van 'Wat doet de politie eigenlijk op een dag?', of ze hebben het idee dat de politie de hele dag alleen rondjes rijdt. In deze serie onderzoek ik wat de politie eigenlijk doet tijdens een dienst.'
Zo loopt hij in de aflevering die het weekend online is gekomen mee met de politie in Brielle. In de aflevering van komende zaterdag loopt hij mee met de politie in Spijkenisse. 'In die video laat ik zien hoe het Politiebureau er van binnen uit ziet, we krijgen een kijkje in ALLE ruimtes van het politiebureau.' In alle afleveringen die daar nog op volgen komen ze nog terecht in een achtervolging, vinden ze een gestolen voertuig, doen zwe invallen in twee huizen, nemen ze een voertuig in beslag en gebeuren er nog veel meer spannende en leuke avonturen.