Groot Hellevoet artikelen staan ook op https://www.groothellevoet.nl. In deze rubriek tonen we een aantal van de on-line reacties. Publicatie daarvan houdt niet in dat de redactie van Groot Hellevoet het hiermee eens of oneens is.

Geen Mac, geen disco, maar een ambulancepost

De ambulancepost langs de N57 is feestelijk geopend. @Mooie post en goed qua aanrijden@Ik ben erg blij met de ambulance post .Maar nu moet er ook iets komen voor de jeugd het is al beloofd toen mijn kinderen klein waren en nu een generatie verder is het er nog niet@Nu nog een huisartsenpost@Nog plek zat voor een Maccie.

Grote zolderbrand op de Nicolaas Beetsstraat

@Denk niet dat veel mensen uit de buurt het zullen lezen aangezien ze midden op de weg staan te lachen en te kijken terwijl ze al het verkeer en dus ook hulpdiensten ophouden.Zelfs met meerdere keren toeteren gewoon onbeschaamd blijven staan. Sterkte voor de bewoners@Heftig, weet wat het is om je huis af te zien branden.Sterkte voor de bewoners.

Diverse musea in de Vesting slaan handen ineen

Vrijwilligers zijn opgeleid om speciale rondleidingen te verzorgen voor mensen met dementie. @Hier wordt al jaren voor gepleit. Idd weg met koninkrijkjes en hopen dat het nu wel goed gaat@Beter laat dan nooit! Weg met die Koninkrijkjes!

Zero tolerance stoppen en dubbelparkeren Bruggehoofd

De politie en boa's waarschuwen niet meer. @Ik snap het volkomen dat er gehandhaafd wordt. Maar wat ik niet begrijp is dat er dan niet 1 of 2 parkeerplaatsen worden vrijgemaakt om even bankzaken te regelen voor 5 minuten. Als je geld moet storten is het niet fijn een eind te moeten lopen. Vaak genoeg moeten parkeren voor de spareribs express@Lastig voor taxi busjes die bv vervoer op maat doen veel klanten gebruiken deze kant om in en uit te stappen.

Dit kan echter nu bij de spareribs zaak als je dan slecht ter been bent erg lastig@ Eindelijk@Zal tijd worden

N57 dicht vanwege ongeval

Bericht over een kop-staartbotsing. @ Alweer?!@Waarom gebeuren ongelukken altijd zo veel na een vakantie periode?@Na de vakantie heeft iedereen weer haast!