Alle activiteiten van de buurtcentra op één website

De website van buurtcentrum "De Kooistee" trekt bijzonder veel verkeer. In de loop van de jaren zijn er buurtcentra bijgekomen en bestaande buurtcentra toegevoegd. Hierdoor is de website uit zijn jasje gegroeid en onoverzichtelijk geworden.

De naam van de website is inmiddels veranderd in "Buurtcentra Hellevoetsluis" De URL http://buurthuisdekooistee.ga zal eind van dit jaar vervallen. De lay-out is inmiddels veranderd, menu's zijn versimpeld. De afbeeldingen op de voorpagina zijn vervangen door een heuse chat (aan te loggen middels Facebook of twitter) en goed zichtbaar.

De website staat gelinkt aan http://fijnjetezien.nl maar is en blijft zelfstandig! Naar verwachting zal de site per 15 augustus optimaal werken. De items op de site zullen zijn: Nieuws van buurtcentra De Kooistee, De Apollo en "Ons Midden" en De Cristinaplaats Links naar agenda's van De Klinker, de Woelhoek, Hart van Hellevoet, De Ploegschaar en het Cultuurhuis De Nieuwe Veste, Chat, Kerkdiensten, Spellen en Crea-winkel online.