Afbeelding
Foto: pixabay.com

Het nieuwe cursusprogramma van de Bibliotheek!

De Bibliotheek maakt zich alweer op voor het najaar met het nieuwe cursusprogramma. Voor snelle beslissers staat het aanbod op www.bzhd.nl/cursussen en kun je je direct inschrijven.

Cursus uitgelicht: Nederlands voor anderstaligen Leer in deze cursus de Nederlandse taal. Tijdens de cursus wordt aandacht besteed aan de vier vaardigheden lezen, luisteren, schrijven en spreekvaardigheid. De cursist wordt geleid naar eindniveau A2: het basisniveau dat je nodig hebt om goed te kunnen functioneren in het dagelijks leven. Er wordt een aantal thema's behandeld waarmee je in de praktijk te maken krijgt. Alledaagse situaties zoals kennismaken, afspreken, vrije tijd en hobby's, gezondheid, onderwijs, je innerlijke en uiterlijke verzorging, boodschappen doen, wonen, reizen, een bezoek aan de huisarts en telefoneren. Bij ieder thema wordt de voorkennis geactiveerd en woordenschat zodoende uitgebreid.
Startdatum cursus: dinsdag 1 oktober | Tijd 9.15-10.45 uur | aantal lessen: 10 | Kosten € 120 / 5% korting voor bibliotheekleden