Hoe maak je een unieke foto?
Hoe maak je een unieke foto? Foto: pixabay.com

Woensdag 14 augustus

Kinderen gaan actief aan de slag met een speelse speurtocht. Na de speurtocht volgt er een zoektocht naar een heuse schat die in het gebied van de kustbatterij achter de kazerne Haerlem verstopt is. Kinderen kunnen alleen deelnemen onder begeleiding van ouders/volwassenen. De kosten per kind € 2,50. Begeleiders gratis. Een zaklamp is heel handig. Bunker-escape. Bij dit spel moet men proberen om binnen 20 minuten te ontsnappen uit een bunker door puzzels op te lossen. Dit spel is bedoeld voor kinderen met één of twee begeleiders. Om 14.00 uur, 14.30 uur of 15.00 uur. Opgeven via www.fronttaal.info uw kind aan te melden en te kiezen voor de gewenste activiteit. Of geef uw aanmelding telefonisch door op 06 - 31254909.

Donderdag 15 augustus

Maak een stopmotiion tijdens de Summerschool. Een stopmotion is een filmpje dat bestaat uit verschillende soorten foto's, waarmee je een leuke animatie kunt maken. Er zijn heel veel creatieve mogelijkheden! Zo kun je van klei, papier, letters of door zelf in beeld te gaan een filmpje maken. Tijdens de workshop bedenk je met Fotograaf Else Loof in een groepje een idee. Vervolgens ga je het uitvoeren. Deze workshop is voor kinderen tussen 6 en 12 jaar en wordt gehouden in de bibliotheek van 10.00 tot 12.00 uur. Toegang € 5,00.

Donderdag 15 augustus

Wie maakt de beste, mooiste, gaafste foto's? De Fotohunt is een spannende strijd om de beste foto's. De workshop wordt verzorgd door fotograaf Else de Loof. Je gaat in een team op een leuke manier met elkaar proberen de meest creatieve foto's te maken binnen een bepaalde tijd. Kortom, veel actie, spanning en een goede samenwerking komen aan bod tijdens deze jacht naar de mooiste foto's! Deze workshop in de bibliotheek is voor kinderen tussen 6 en 12 jaar en kost € 5,00 per persoon. Je bent welkom tussen 13.30 en 15.30 uur.

Zaterdag 17 augustus

Ouddorp - Op zaterdag 17 augustus a.s. om 22.30 uur vindt op "Strand Oosterduinpad" ter hoogte van Strandcafé De Zeester (parkeren aan het einde van de Oosterweg) een spectaculaire Vuurwerk- en Lasershow plaats. Deze "Sound & Light Lasershow" is een wervelende lichtshow ondersteund met de meest prachtige muziek en zorgt voor unieke taferelen op het Ouddorpse strand. Met fantastische lasereffecten en de meest schitterende beelden in laservormen is een spektakel absoluut gegarandeerd!! U kunt deze show het beste volgen door echt op het strand te gaan zitten…

Dinsdag 20 augustus

Wekelijks op dinsdagen en woensdagen van 13.00-17.00 uur (20,21,27 en 28 augustus) is het internet café geopend op de Apollo 25. Maak kennis met de aanwezige systemen (laptop/desktop).

Bezoek de evenementen zoals filmhuis en LAN-Party. Het Linux Computer Kennis Centrum doet aan vakantiebesteding voor de jeugd tot 15 jaar., met spel en (YouTube) filmvertoning (kinderseries uit jaren 80 en 90). Toegang internetcafé gratis. Meer informatie: Linux Kennis computer Centrum, tel 0181-750714 / 06-28 92 72 99 of linuxkcc@gmail.com http://buurthuisdekooistee.ga

Donderdag 22 augustus

Ben jij soepeltjes en sierlijk? Kom dansen met Studio Confi.Dance! Ook als je niet sierlijk bent kun je altijd meedansen op de Macarena of de Tsjoe Tsjoe Wa. Dans is voor iedereen. Laat je tijdens deze workshop in de bibliotheek meenemen door de muziek en geniet van een ochtend dansen! Duimen omhoog!

Deze workshop is voor kinderen tussen 6 en 12 jaar en vindt plaats van 10.00 tot 12.00 uur. Kosten € 5,00 per kind.

Donderdag 22 augustus

Word jij de nieuwe Afrojack of Armin van Buuren? Nederlandse DJ's staan bekend als de beste DJ's ter wereld! Wat moet je doen om aan de top te komen? En wat komt er allemaal bij kijken? Kom alles te weten over het leven van een DJ en het belangrijkste: hoe word je zelf de beste DJ? Leer de beginselen van het DJ vak door één van de DJ's van Happy Music. Deze workshop wordt gehouden in de bibliotheek van 13.30 tot 15.30 uur en is voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Toegang € 5,00.

Leer het vak van een professionele dj.