Toneel in Hart van Hellevoet 'Speel en Luister'

Op vrijdag 18 januari is in Hart van Hellevoet om 10.00 uur de aftrap van 'Speel & luister met ons mee'. Met deze nieuwe wekelijkse activiteit van het SBO willen wij onder begeleiding van vrijwilliger Gerda Punt een laagdrempelige toneelgroep starten.

Gerda heeft veel ervaring vanuit de toneelwereld. Zij is ruim 12 jaar regisseur geweest voor Regionaal Centrum voor amateur toneel Zuid-Hollandse eilanden. Vanuit die functie heeft zij o.a. het Stichting William & Mary openluchtspel 'Vesting in Storm' in Hellevoetsluis geproduceerd.

Daarnaast was zij assistent producer bij het historisch openluchtspel 'Het zilveren doosje' in Heenvliet, heeft zij verschillende kindervoorstellingen geregisseerd en is zij zich steeds blijven bijscholen. Kortom iemand met ervaring èn enthousiasme om een leuke toneelgroep te leiden.

SBO wil geïnteresseerden uitnodigen om op 18 januari om 10:00 uur langs te komen en mee te praten over wat u leuk zou vinden om te doen/ te leren binnen deze toneelgroep. Hierbij kunt u denken aan het spelen van toneel, het vertellen van verhalen of het uitbeelden hiervan.

Meer informatie
Heeft u al ervaring of zou u deze juist op willen doen? Iedereen is welkom om verborgen talenten te ontdekken of deze verder te ontwikkelen. U kunt zich van te voren even aanmelden bij het SBO via algemeen@sbohellevoetsluis.com of bellen naar 0181-32273. Heeft u vragen, dan kunt u ons hier uiteraard ook voor bellen.