Wethouder van der Velde:
Wethouder van der Velde: "Het fonds helpt om met elkaar het verschil te kunnen maken in Hellevoetsluis." Foto: Foto: Leo Blok

Heeft u het beste idee voor Hellevoetsluis?

Met het Innovatiefonds Sociaal Domein – met de naam 'Goed bedacht'- gaat de gemeente Hellevoetsluis op zoek naar de beste ideeën op het gebied van gezond, sociaal en actief leven.

In 2019 is €290.000,- beschikbaar om vernieuwende initiatieven te realiseren. Per initiatief kan maximaal €50.000,- worden aangevraagd. Het Innovatiefonds Sociaal Domein is bedoeld voor vernieuwende en creatieve ideeën op de gebieden van zorg, welzijn, participatie en onderwijs. Wilt u bijvoorbeeld: uw buurthuis een nieuwe impuls geven;een project voor jongeren opzetten;iets doen tegen eenzaamheid of overgewicht;of een project starten gericht op socialere buurt? Het College van B &W nodigt inwoners en lokale organisaties van harte uit om de handschoen op te pakken en met de gemeente deze uitdaging aan te gaan. Wethouder Van der Velde: "Het samen doen en anders doen, zodat inwoners daar voordeel van hebben."

Goed idee bedacht?
Ga dan naar www.hellevoetsluis.nl en klik op de button Goedbedacht. Daar leest u alles over het innovatiefonds en het stappenplan voor uw idee. Zorg ervoor dat u uw aanvraag voor het Innovatiefonds vóór 1 april 2019 indient bij de gemeente. Na 1 april 2019 selecteert het College van B en W de meest vernieuwende ideeën.Voor vragen over het Innovatiefonds kunt u mailen naar: goedbedacht@hellevoetsluis.nl.